Το σπίτι της Δωροθέας Μερκούρη στην Πλάκα έχει θέα στην Ακρόπολη και παράλληλα ιταλική αισθητική

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το σπίτι της Δωροθέας Μερκούρη στην Πλάκα έχει θέα στην Ακρόπολη και παράλληλα ιταλική αισθητική

Η μελαχρινή καλλονή διατηρεί ένα υπέροχο νεοκλασικό στην καρδιά της Αθήνας.

Η Δωροθέα Μερκούρη θεωρείται μια από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς- μοντέλα της γενιάς της. Η Ελληνοϊταλική καταγωγή της την κάνει να ξεχωρίζει ενώ το Μεσογειακό ταπεραμέντο της διακρίνεται στα ρούχα που επιλέγει καθώς και στην διακόσμηση του σπιτιού της.

Το υπέροχο νεοκλασικό της Δωροθέας Μερκούρη στην Πλάκα

Η δημοφιλής ηθοποιός μένει τα τελευταία χρόνια στο κέντρο της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα σε ένα υπέροχο νεοκλασικό σπίτι στην Πλάκα. Η περιοχή είναι ιδανική για μια καλλιτέχνιδα όπως εκείνη αφού αποπνέει ρομαντισμό και σε ταξιδεύει νοερά σε μια άλλη εποχή.

«Αυτό το σπίτι το αγάπησα πολύ, όταν ήρθα στην Αθήνα. Μένω εδώ από τότε που γύρισα από την Ιταλία και ήθελε πολλή δουλειά. Και μπόρεσα και το έφτιαξα και μένω εδώ με τα γατάκια μου και τις δύο κόρες μου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Μια ματιά στο Instagram της ηθοποιού αρκεί για να πάρεις μια γεύση από το κομψό σπίτι όπου κατοικεί με τις κόρες (Ηλέκτρα και Γαία) και τα γατάκια της. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στον χώρο ενώ τα vintage διακοσμητικά που κοσμούν το σαλόνι και τον διάδρομο δίνουν μια νοσταλκγική αίσθηση.

https://www.instagram.com/p/CJ1INAZsC4l

Ο Γιάννης Βαρδής & η Νατάσα Σκαφίδα μένουν σε αυτό το σπίτι και γιορτάζουν 10 χρόνια μεγάλης αγάπης

Η ηθοποιός και οι κόρες της διαθέτουν ένα μεγάλο μπαλκόνι με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν εκεί, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις τους.

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι η σεφ της διπλανής πόρτας

Η Δωροθέα Μερκούρη λατρεύει την μαγειρική κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, αν παρακολουθείς το προφίλ της στο Instagram. Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσιεύει συχνά τις Ιταλικές μακαρονάδες καθώς και τα νόστιμα γλυκά που φτιάχνει μέσα από την κουζίνα της στην καρδιά της πρωτεύουσας.

https://www.instagram.com/p/CXroYueMwEN

Πηγή κεντρικής: doroteamercouri