Η Ελένη Φουρέιρα κάνει διακοπές αλλά μία φωτογραφία «φούντωσε» ξανά τις φήμες για εγκυμοσύνη της

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει διακοπές αλλά μία φωτογραφία «φούντωσε» ξανά τις φήμες για εγκυμοσύνη της

Το σχόλιο ενός follower της είναι ενδεικτικό και παράλληλα χιουμοριστικό. 

Η τραγουδίστρια έκανε ένα μικρό ταξίδι σε καλοκαιρινό προορισμό και όπως είναι φυσικό επειδή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανήρτησε μία φωτογραφία της ντυμένη στα γαλάζια, με φόντο την θάλασσα. Οι περισσότεροι από τους θαυμαστές της Ελένης Φουρέιρα, αντέδρασαν με κολακευτικά σχόλια, ενώ άλλοι στηριζόμενοι στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για πιθανή εγκυμοσύνη της, έκαναν και τις προτάσεις τους για το...μωρό που έρχεται.

«Ελένη να βαφτίσω το μωρό σου;»

Λίγο η στάση του σώματος και το στενό φόρεμα, λίγο οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα πως η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία περιμένουν το πρώτο τους παιδί και έτσι προέκυψαν και κάποια σχόλια από τους θαυμαστές της Ελένης οι οποίοι θεώρησαν ως δεδομένο, πως σύντομα θα γίνει μανούλα.

https://www.instagram.com/p/CgzL3xZK3Dl

Μάλιστα της έκαναν και πρόταση να το βαφτίσουν, όταν με το καλό έρθει στη ζωή.

foureira2.JPG

Τα σενάρια αυτά κυκλοφόρησαν στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, σε συνδυασμό και με κάποιες ακυρώσεις εμφανίσεων της Ελένης σε προγραμματισμένες συναυλίες της. Η ίδια φυσικά ούτε έχει επιβεβαιώσει κάτι, αλλά ούτε όμως και έχει διαψεύσει. Οι περισσότεροι προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα σημάδια στην εμφάνισή της, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κριτήριο. Άλλωστε λίγες ημέρες πριν, η Ελένη είχε αναρτήσει και μία φωτογραφία της με μαγιό με εμφανείς τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς της.

https://www.instagram.com/p/CgjraJQKXop

Η Ελένη Φουρέιρα στα πρώτα πλάνα με ακάλυπτη κοιλιά μετά τις φήμες εγκυμοσύνης είναι «Fuego»

Η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει τις προθέσεις της να δημιουργήσει οικογένεια στο μέλλον, με τον σύντροφό της και γνωστό ποδοσφαιριστή με τον οποίο είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια. Λατρεύει τα παιδιά και μάλιστα όπως έχει δηλώσει: «Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».