Ποτέ δε θα βαρεθούμε να βλέπουμε τις selfies της Ρούλας Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα

Ποτέ δε θα βαρεθούμε να βλέπουμε τις selfies της Ρούλας Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα

Το ζευγάρι απαθανατίζει τις πιο όμορφες, καθημερινές του στιγμές.

Είναι κάποια ζευγάρια που απλά σου αρέσει να τα χαζεύεις. Αυτά που σου βγάζουν πολύ θετική ενέργεια, που είναι γεμάτα αγάπη και κάθε τους φωτογραφία αποπνέει αυτήν τη «ζεστασιά» που θες να υπάρχει μεταξύ δύο συντρόφων.

Τέτοια περίπτωση ζευγαριού είναι και η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα. Η 48χρονη φωτογράφος και ο 39χρονος ηθοποιός παντρεύτηκαν με μυστικό γάμο πριν από 8 χρόνια και κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύουν ότι κάποιοι άνθρωποι είναι απλά προορισμένοι να καταλήξουν μαζί.

Η νέα selfie του ζευγαριού

Σήμερα (16/8), η Ρέβη δημοσίευσε μία selfie της με τον Τότσικα και στο caption τον τάγκαρε και του έστειλε και ένα φιλάκι.

https://www.instagram.com/p/ChT6C5tImWy

Το ζευγάρι δημοσιεύει συχνά selfies που τραβάει και η αλήθεια είναι ότι η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Όχι γιατί έχουν κάτι περίτεχνο, αλλά ακριβώς επειδή είναι εντελώς καθημερινές και γεμάτες τρυφερότητα και ευτυχία.

Η αφιέρωση της Ρούλας Ρέβη στον Αποστόλη Τότσικα

Πρόσφατα, η Ρέβη μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία κρατιέται χέρι-χέρι με τον σύζυγό της, ενώ στο caption έγραψε μία υπέροχη αφιέρωση στον καλό της.

https://www.instagram.com/p/CgMg7zpIwif

«Όταν κάποιος ανοίγει την καρδιά του σε σένα, δεν μπορείς παρά να δεις τον εαυτό σου με πιο όμορφο τρόπο. Σιωπά την κριτική στον εαυτό σου και σε βοηθάει να ξεπεράσεις το να είσαι ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού σου. Αγάπη», έγραψε.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν επέτειο γάμου και εκείνη του αφιέρωσε το τραγούδι τους

Η ερωτική εξομολόγηση της Ρούλας Ρέβη στον Αποστόλη Τότσικα

Τον περασμένο Μάιο, η Ρέβη αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για τον Τότσικα, στην οποία μιλάει για τη ζωή τους, δίνοντας, παράλληλα, συμβουλές μέσω της προσωπικής της εμπειρίας για το πώς ένα ζευγάρι πρέπει να αντιμετωπίζει τις εντάσεις και τους τσακωμούς και να φροντίζει την αγάπη του.

«Lifetime project… Έτσι θα το έλεγα. Ξέρω εσείς θα μου πείτε. Ωραία τα μαλλιά σου καστανά και εγώ θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν, γίνονται ή θα γίνουν στην ώρα τους.

Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια, όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση αλλά είμαστε επί της ουσίας μακριά νυχτωμένοι. Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση, να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον, ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς. Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η έλλειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά, λίγα μούτρα, κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει. Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται. Να μιλάς στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει. Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επικρατεί και λειτουργεί είναι να μιλάς και να λες το παράπονο σου. Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό είσαι στο Σωστό μέρος με τον σωστό άνθρωπο! Η αγάπη δεν είναι ‘δουλειά’ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλημέρα, κουκλάκια», έγραψε.