Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν επέτειο γάμου και εκείνη του αφιέρωσε το τραγούδι τους

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν επέτειο γάμου και εκείνη του αφιέρωσε το τραγούδι τους

Η γνωστή φωτογράφος έκανε μία ανάρτηση με το τραγούδι του έρωτά τους για να γιορτάσουν τα 8 χρόνια του γάμου τους. 

Ο μυστικός τους γάμος πριν από 8 χρόνια στην Καλιφόρνια, μας είχε ξαφνιάσει, αλλά ήταν η φυσική κατάληξη ενός δυνατού έρωτα. Σήμερα που είναι η επέτειος τους, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας μας αποκάλυψαν και το τραγούδι τους, εκείνο που σημαίνει τόσα πολλά για την αγάπη τους.

Η γλυκιά αφιέρωση στον άντρα της ζωής της

Με το τραγούδι των Moody Blues «Nights in white satin» η Ρούλα Ρέβη έκανε μία γλυκιά αφιέρωση στον άντρα της ζωής της για την επέτειο του γάμο τους. Μάλιστα στο video το ερμηνεύει εκείνος μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, στην εκπομπή «Στην υγεία μας». Στην λεζάντα εκτός από την ημερομηνία που ένωσαν τις ζωές τους και το «σ'αγαπώ», η γνωστή φωτογράφος κάνει μόνο ένα hashtag με ιδιαίτερη σημασία, βάζοντας το #bestmarriageever (σ.σ ο καλύτερος γάμος) για να τονίσει την ευτυχία τoυς.

Ο γιος της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, Άγγελος, μεγάλωσε και μοιάζει με τον μπαμπά του

https://www.instagram.com/p/CfQxXM8oEge

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί σε μία λιτή τελετή στην Καλιφόρνια στις 26 Ιουνίου του 2014 με κουμπάρο τους τον γνωστό κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο. Η Ρούλα Ρέβη λίγες ώρες αργότερα είχε αποκαλύψει με τρείς φωτογραφίες στιγμιότυπα της τελετής με την φράση: «σήμερα ήταν η πιο φωτεινή μέρα της ζωής μας». Ένα χρόνο αργότερα από την τόσο όμορφη τελετή στο Beverly Hills, ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ο Άγγελος Μιχαήλ και η Ειρήνη - Χρυσή, τα οποία και βαφτίστηκαν λίγους μήνες μετά σε μοναστήρι στην Τήνο, το νησί όπου έχουν το δεύτερο σπίτι τους και το ήρεμο καταφύγιο της οικογενειακής τους ευτυχίας.

gamostotsika.jpg

Η γνωστή φωτογράφος έχει μιλήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, όχι μόνο για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, αλλά ακόμη και για το bullying που δέχθηκε ως μάνα. Τα λόγια της τότε μας είχαν συγκλονίσει: « Εγώ λοιπόν γέννησα στα 40 μου και μετά από 22 χρόνια δουλειάς, επιστρέφοντας λεχώνα ακόμα, δέχτηκα bullying από γυναίκες κυρίως στη δουλειά μου. Μερικές με ρώτησαν αν μπορώ ακόμα να δουλέψω, αν νυστάζω, αν μετάνιωσα που έκανα παιδιά, αν τα πάω καλά με τον άντρα μου, πόσα κιλά πήρα, γιατί δεν σηκώνω αμέσως τηλέφωνο, γιατί βγάζω φωτογραφίες τα παιδιά μου, γιατί δεν έκανα μικρότερη παιδιά, γιατί έκανα παιδιά γενικά, γιατί πρέπει να μου ξαναδώσουν δουλειά αφού έλειψα για τρεις μήνες που ήμουν καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι (αυτό μου το είπε λεχώνα διευθύντρια μηνιαίου περιοδικού για το οποίο φωτογράφιζα όταν αυτή ήταν ακόμα στο χωριό της). Και πολλά ακόμα. Βλέμματα στη δουλειά μου που έψαχναν να δουν αν είμαι κουρασμένη ή αν έχω χάσει το κέφι μου στη φωτογράφιση λόγω εξάντλησης. Τίποτα από όλα αυτά δεν μου συνέβαινε όμως. Ήμουν απλά ευτυχισμένη».

https://www.instagram.com/p/Ce_Sf7sI5vJ

Το πόσο ταιριαστό και ευτυχισμένο ζευγάρι είναι, δεν χρειάζεται να το πούμε. Το αποδεικνύουν οι ίδιοι με τον ιδιαίτερο δεσμό που έχουν ως σύντροφοι και ως γονείς με την πάροδο του χρόνου. Και αυτός ο χρόνος που περνά μαζί με τα παιδιά τους, όχι μόνο δεν τους τρομάζει, αλλά όπως λέει χιουμοριστικά και η Ρούλα: «Ακόμη και αν γεράσουμε, άν λέω, θα έχω έτοιμο το τελευταίο πρόγραμμα photoshop».