Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι στο Μπαλί αλλά σαν το Μεσολόγγι δεν έχει

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι στο Μπαλί αλλά σαν το Μεσολόγγι δεν έχει

Ρομαντικό ταξίδι για το ζευγάρι σε μέρη εξωτικά και ο Γιάννης αντιμετωπίζει με χιούμορ τις διακοπές τους. 

Εδώ και δύο μέρες το ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές και αυτές έχουν εξελιχθεί ήδη σε μία ωραία περιπέτεια. Ενώ η Κατερίνα Γερονικολού όμως ανεβάζει τα υπέροχα τοπία του προορισμού τους, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει αρχίσει τις συγκρίσεις με τις διακοπές στην Ελλάδα κάνοντας ένα crash test με το Μπαλί.

Σαν το Μεσολόγγι δεν έχει...

Ο ηθοποιός λατρεύει το Μεσολόγγι όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του και από την πρώτη μέρα στο Μπαλί άρχισε να κάνει χιουμοριστικές συγκρίσεις, δείχνοντας τα τοπία και γράφοντας στο instastory του: «Σα το Μεσολόγγι δεν έχει». Ωστόσο σήμερα άρχισε να κάνει και μία νέα έρευνα που αφορύσε το φαγητό. Άρχισε να κάνει συγκρίσεις με τα ντόπια φρούτα και προχώρησε και στο μενού με τα ψάρια που τους σέρβιραν για μεσημεριανό. Σε κάθε ένα από αυτά, έκανε αντιστοιχία με ένα δικό μας προιόν. Τουλάχιστον στα ψάρια ο Γιάννης είναι ειδικός. Και δεν το λέμε μόνο λόγω και της εκπομπής του «Fishy» στο Mega, αλλά γιατί κάθε τόσο μας δείχνει τα κατορθώματά του.

Στην συνέχεια αποφάσισε να νοικιάσει μηχανάκι για να μειώσει τις αποστάσεις στην πόλη, αλλά φαίνεται πως αυτό είχαν σκεφτεί και εκατοντάδες άλλοι κάτοικοι και τουρίστες. Το κυκλοφοριακό χάος του θύμισε την Ελλάδα, αλλά στο σκορ επικράτησε το Μπαλί από την κίνηση στην Πατησίων σε ώρα αιχμής.

tsimitselismixanaki.JPG

«Η ζωή είναι μικρή και μόνο ο έρωτας την κάνει μεγαλύτερη» είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα, γιορτάζοντας τα γενέθλια του Γιάννη της και αυτό είναι ένα μικρό μόνο δείγμα της αγάπης που δένει το ζευγάρι τα τελευταία 4 χρόνια που είναι μαζί. Οι δυό τους φέτος συνεργάστηκαν για πρώτη φορά μαζί στην σειρά της ΕΡΤ «Και όμως είμαι ακόμη εδώ» αλλά και στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Από Σμύρνη Σαλονίκη». Είχαν ανάγκη να κάνουν διακοπές μαζί και να ξεκουραστούν, αλλά προέκυψε και η μικρή περιπέτεια της Κατερίνας Γερονικολού με τον κορωνοιό.

https://www.instagram.com/p/Cgjq6ulNGJP

Η ηθοποιός μετά την υποχρεωτική καραντίνα, είχε ανάγκη τις διακοπές. Τις χαίρεται από την πρώτη μέρα, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram, δείχνοντας πως επιτέλους χαλάρωσε.

https://www.instagram.com/p/Cg7F1kjFvgG