Η Κατερίνα Γερονικολού με Covid στο σπίτι και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αρμενίζει με το σκάφος το Αιγαίο

Η Κατερίνα Γερονικολού με Covid στο σπίτι και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αρμενίζει με το σκάφος το Αιγαίο

Η ηθοποιός δεν αντέχει την μοναξιά. Αναγκαστικά το ζευγάρι χωρίστηκε για λίγες ημέρες και ο λόγος δεν ήταν μόνο λόγω καραντίνας. 

Εδώ και δύο ημέρες η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού διεγνώσθη με Covid και όπως ήταν φυσικό μπήκε σε καραντίνα. Αυτό όμως της στέρησε τον αγαπημένο της, ο οποίος έφυγε με το σκάφος του για τις Σπέτσες, αλλά για έναν συγκεκριμένο λόγο. Πάντως η Κατερίνα φαίνεται πως δεν αντέχει την μοναξιά και φυσικά την απομόνωση.

Παιχνίδια στο σαλόνι της

Για μία δραστήρια γυναίκα όπως εκείνη, είναι δύσκολο να περιοριστεί στο σπίτι της, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι. Και ο χρόνος δεν περνά ανάμεσα στους 4 τοίχους και η Κατερίνα άρχισε τα παιχνίδια πάνω στον καναπέ για να περάσει η ώρα και ευχήθηκε φυσικά περαστικά και σε όσους συμπάσχουν και νοσούν και εκείνοι.

https://www.instagram.com/p/CfwTNaKFb2D

Στο πλευρό της ωστόσο δεν βρίσκεται αυτές τις ημέρες, ο αγαπημένος της Γιάννης Τσιμιτσέλης και όχι λόγω καραντίνας. Ο ηθοποιός συνεχίζει τα γυρίσματα για την εκπομπή του Fishy στο Mega με τον δεύτερο κύκλο να μεταδίδεται από τον Σεπτέμβριο. Και αρμενίζει μεσοπέλαγα, αυτή την φορά στο Αιγαίο, ξεκινώντας από τις Σπέτσες.

https://www.instagram.com/p/Cfvx8zzAuLg

Πάντως η Κατερίνα από ότι φαίνεται, μόλις περάσουν οι 7 μέρες της καραντίνας θα τον συνοδέψει στα ταξίδια του, όπως έκανε και την περσινή χρονιά. Δεν μπορεί λεπτό μακριά του και αυτό φάνηκε και από τις πρόσφατες δηλώσεις της: «Δυστυχώς από τότε που ήρθε ο Γιάννης στη ζωή μου είμαι πιο προστατευμένη. Το δυστυχώς το λέω μόνο και μόνο γιατί δε θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να είμαι έτσι κι αλλιώς προστατευμένη είτε υπάρχει κάποιος σύντροφος στη ζωή μου είτε όχι. Με τον Γιάννη νιώθω ότι έχω μια προστασία, μια ομπρέλα, ότι δε μπορεί κανένας να με πειράξει».

https://www.instagram.com/p/Cb-yWrHNWwy

Φυσικά το φετινό τους καλοκαίρι έχει και διακοπές μαζί σε κάποιο νησί και όχι λόγω της εκπομπής του Γιάννη, αλλά και την κλασσική ετήσια επίσκεψη στο Μεσολόγγι που είναι ο τόπος καταγωγής του. Το ζευγάρι πάντως φέτος είναι σπάνιες φορές που αποχωρίστηκε ο ένας τον άλλον, αφού συμπορεύτηκαν και επαγγελματικά, στην σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», ενώ τους είχαμε δει και θεατρικά μαζί στην παράσταση «Από Σμύρνη - Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση.