Ο Γιώργος Σαμπάνης απαντάει για τον υποτιθέμενο τσακωμό με την Ιωάννα Σαρρή μπροστά σε κόσμο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Γιώργος Σαμπάνης απαντάει για τον υποτιθέμενο τσακωμό με την Ιωάννα Σαρρή μπροστά σε κόσμο

«Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα».

Πρωταγωνιστής αρκετών αρνητικών δημοσιευμάτων ήταν τα τελευταία 24ωρα ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει με επιτυχία το καλοκαιρινό του tour σε όλη την Ελλάδα, δεν θα μπορούσε όμως να μείνει ανεπηρέαστος από τα fake news που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Το προφίλ της Soula Glamorous είχε δημοσιεύσει στο Instagram μήνυμα που έλαβε από θαυμαστή που βρέθηκε σε συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη και υποστήριξε πως «διέκοψε συναυλία επειδή τσακώθηκε με τη σύντροφό του».

soula.jpg

Αρκετά sites έγραψαν αργότερα πως ο 39χρονος φέρεται να παρεκτρέπεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, και εκείνος θέλησε να δώσει άμεσα απαντήσεις.

H αφοπλιστική απάντηση του Γιώργου Σαμπάνη στα ψευδή δημοσιεύματα

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο σε Ιnstagram-story και έγραψε: «Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά. Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως».

sabanis_apantisi.jpg

Γιώργος Σαμπάνης: Η σπάνια φωτογραφία από την εποχή του πρωταθλητισμού

Tο cozy σπίτι του τραγουδιστή

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα στα social media μέσα από το σπίτι του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και μέσα από τον λογαριασμό του έχουμε δει μερικές από τις αγαπημένες γωνίες του χώρου του, στις οποίες είτε γράφει τις επιτυχίες του είτε απλά ξεκουράζεται.

https://www.instagram.com/p/B-NkU-jBSvF

Το σαλόνι του τραγουδιστή είναι αρκετά minimal και μοντέρνο με τις γήινες αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν. Ο μπλε καναπές αποτελεί αγαπημένο spot χαλάρωσης και η χρωματική επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία. Ο 39χρονος αγαπά το μπλε χρώμα αφού το εντοπίζουμε σε έπιπλα και σε τοίχους του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/Ca65oF6oBKo

Το deco ολοκληρώνουν επιτυχώς τα διακριτικά διακοσμητικά και οι κιθάρες του τραγουδιστή.

Πηγή κεντρικής: georgesabanis