Το νέο τρέιλερ του Σασμού αποκάλυψε 3 μυστικά και το Twitter «δοξάζει» Aυγουστίδη και Γεροντιδάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Το νέο τρέιλερ του Σασμού αποκάλυψε 3 μυστικά και το Twitter «δοξάζει» Aυγουστίδη και Γεροντιδάκη

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Σασμού και μία ηχηρή απουσία από το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του Σασμού. Μαθιός, Αστέρης, Αργυρώ και Παύλος Βρουλάκης κορυφώνουν τις εξελίξεις. 

Ο Σασμός επιστρέφει και επίσημα από τα μέσα Σεπτεμβρίου και ήδη το νέο τρέιλερ δείχνει πως θα φτάσουμε στο τελικό ξεκαθάρισμα παλαιών λογαριασμών και πως θα επικρατήσει τελικά η αγάπη και η συμφιλίωση. Όλα ανατρέπονται και επιτέλους μάθαμε τα μεγάλα μυστικά του δεύτερου κύκλου. Το Τwitter πανηγυρίζει μία επανένωση και αποθεώνει έναν νέο πρωταγωνιστή.

https://www.instagram.com/p/CfvnxEdoTVs

Ο Παύλος Βρουλάκης και οι παλαιοί φίλοι που γίνονται εχθροί

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, ο μεγάλος νέος πρωταγωνιστής είναι ο Παύλος Βρουλάκης, (Στέλιος Μάινας), ο οποίος είναι εκείνος που θα καθορίσει τις εξελίξεις. Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη, πέφτουν από τα σύννεφα γιατί εδώ και 20 χρόνια τον θεωρούσαν νεκρό και ο παππάς μαζί με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, γίνονται από παλαιοί του φίλοι, οι μεγάλοι του αντίπαλοι. Εκείνοι γνωρίζουν πως στο παρελθόν έδωσε εντολή να σκοτωθεί ο σύζυγός της Καλλιόπης στην φυλακή. Κράτησαν το μυστικό για να μην αναβιώσει η βεντέτα. Τώρα είναι αναγκασμένοι να μην αφήσουν τον Βρουλάκη να αιματοκυλήσει το χωριό. Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό challenge της σειράς.

Ο Αστέρης ξανά μαζί με την Αργυρώ

Η πιο συγκινητική σκηνή του νέου τρέιλερ, είναι και εκείνη που μας αποκάλυψε το δεύτερο μεγάλο μυστικό της σειράς. Ήρθε η στιγμή και η Αργυρώ επιτέλους συγχωρεί τον Αστέρη και είναι πάλι μαζί. Το πλάνο που τον αγκαλιάζει, τα λέει όλα. Η Αργυρώ όμως προδίδει τον Σταύρο, ο οποίος βλέπουμε πως τελικά θα μάθει την απιστία της, καθώς θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας σε ένα κρυφό τους ραντεβού. Ο χωρισμός τους θα γίνει σταδιακά, μέχρι εκείνος να την εγκαταλείψει οριστικά και να επιστρέψει στα Γιάννενα.

https://www.instagram.com/p/CfriwyUrn8x

Η Καλλιόπη θυσιάζεται λίγο πριν την μεγάλη θυσία της Βασιλικής

Η καπετάνισσα παραδίδεται στην αστυνομία, λέγοντας ψέματα πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο για να γλιτώσει τον Μαθιό, ο οποίος προσπαθεί αρχικά να γλιτώσει την σχέση του με την Βασιλική. Και πάλι την βλέπουμε ως το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας, γιατί τρέχει φορώντας το νυφικό της, στο κελί για να δει τον αγαπημένο της. Ο γάμος τους δεν θα γίνει ποτέ. Η Βασιλική αντιμετωπίζει και την οργή της Αργυρώς, η οποία την απειλεί πως θα σκοτώσει εκείνη τον Μαθιό, αν βγει από την φυλακή για να εκδικηθεί τον θάνατο του Άγγελου.

1660729992706-868178644-vasiliki.jpg

Η μεγάλη αλλαγή

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με μία κίνησή του... απασφάλισε τις θαυμάστριες του.

1660730064376-638168240-gerodidakis.JPG

Ξεχάστε τον Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες. Ο Γιώργος όπως τον βλέπουμε, έχει αλλάξει την εμφάνισή του και μοιάζει πια με...κρητικό, σκληρό αστυνομικό. Έρχεται για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παύλος Βρουλάκης και Μαθιός γίνονται οι πρώτοι του στόχοι.

Ωστόσο είχαμε μία απουσία από αυτό το τρέιλερ, γιατί δεν βλέπουμε τον ηθοποιό Δημήτρη Αλεξανδρή, ο οποίος θα υποδυθεί τον έμπορο όπλων, ο οποίος κάποια στιγμή θα βοηθήσει και την Καλλιόπη. Ο ρόλος του βέβαια είναι για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όμως είδαμε την Γιώτα Φέστα, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια. Θα υποδυθεί την πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη, εισαγγελέα στο επάγγελμα, η οποία θεωρώντας τον ως νεκρό, δημιούργησε μία νέα ζωή. Η επιστροφή του θα φέρει αναστάτωση και σε εκείνη. Κρατήστε τον ρόλο της όμως ως ένα κομβικό ρόλο για την συνέχεια της σειράς. Θα καταφέρει να αποδόσει δικαιοσύνη, όταν έρθει η πιο κρίσιμη στιγμή.

Οι τηλεθεατές δέχτηκαν με ενθουσιασμό το νέο τρέιλερ της σειράς. Ήδη στο Twitter, πανυγηρίζουν τον έρωτα της Αργυρώς και του Αστέρη και την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά.