Στον Σασμό ο Παύλος Βρουλάκης θα έχει ένα μεγάλο δίλημμα - Θα σκοτώσει τελικά την Βασιλική;

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό ο Παύλος Βρουλάκης θα έχει ένα μεγάλο δίλημμα - Θα σκοτώσει τελικά την Βασιλική;

Γιατί βάζει στο στόχαστρο τον Αστέρη και την Βασιλική αντί του Μαθιού και της Καλλιόπης; 

'Οτι είδαμε μέχρι στιγμής στην πρώτη σεζόν του Σασμού, ότι τελικά περιμέναμε και βάσει του βιβλίου να συμβεί, αλλάζει ολοκληρωτικά. Το σενάριο έχει μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές. Άλλα είναι τα προφανή να συμβούν και άλλα γίνονται τελικά. Ο Παύλος Βρουλάκης, δηλαδή ο Στέλιος Μάινας γίνεται ο κεντρικός ήρωας του Σασμού. Για ξεκαθαρίσματα αλλά και για μπερδέματα.

lalossillipsi.jpg

Η εμφάνισή ξυπνά νοσταλγία αλλά σπέρνει και πανικό

Ως όνειρο έκανε την εμφάνισή του στον προηγούμενο κύκλο και τώρα εμφανίζεται πια ολοζώντανος στην οικογένεια Βρουλάκη, ο θεωρούμενος μέχρι στιγμής νεκρός, ξάδελφος του Μάρκου, δηλαδή του πατέρα της Αργυρώς. Για το πως θα εμφανιστεί θα σας ενημερώσουμε σε λίγες ημέρες, γιατί και αυτό έχει ενδιαφέρον και δεν θα γίνει τόσο απλά. Όταν πια εμφανιστεί - κάποια στιγμή θα καταλάβουμε ότι όλο αυτό το διάστημα γνώριζε κρυφά τα πάντα - το πρώτο σοκ θα το πάθει η γιαγιά Ειρήνη. Το δεύτερο η Καλλιόπη. Ξέρει ότι ο θάνατος του 'Αγγελου δεν θα μείνει ατιμώρητος και πως ο Παύλος θα θελήσει να σκοτώσει για αντίποινα τον Μαθιό. Φοβάται μήπως τον σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο, όπως υποψιάζεται ότι σκότωσε και τον άντρα της μέσα στην φυλακή. Εδώ θα έχουμε μία σειρά από γεγονότα που έχουν ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι η στιγμή να σας τα αποκαλύψουμε, γιατί αυτά τα επεισόδια γυρίζονται, αυτές τις ημέρες.

Ο αγνώριστος Δημήτρης Λάλος και ο Μαθιός που αποκτά 3 νέους εχθρούς στον β' κύκλο του Σασμού

https://www.instagram.com/p/Cft7NTKoCjq

Γιατί αλλάζει γνώμη και αφήνει τον Μαθιό να ζήσει;

Το προφανές είναι γιατί αν χάσουμε έναν τόσο δημοφιλή ήρωα όπως είναι ο Δημήτρης Λάλος που τον υποδύεται, η σειρά θα αλλάξει χαρακτήρα. 'Ομως μιλώντας με όρους μυθοπλασίας, αυτό γίνεται στο σενάριο για έναν και μόνο λόγο. Αν σκοτώσει τον Μαθιό και συνεχίσει την βεντέτα, τότε είτε ο Αστέρης, είτε η Καλλιόπη θα πρέπει να πάρουν εκδίκηση. Δεν φοβάται ότι θα κινδυνέψει ο ίδιος, αλλά το μόνο μέλος που έχει μείνει από την οικογένεια Βρουλάκη και αυτή δεν είναι άλλη από την Αργυρώ. Για αυτό και ενώ θα πιστέψουμε αρχικά ότι έχει στόχο μόνο τον Μαθιό, θα αλλάξει τακτική. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι τελικά εκείνος θα είναι που θα σκοτώσει την Βασιλική, για να πονέσει περισσότερο τον Μαθιό και να τον δει να τυρρανιέται. Παρόλο που στις βεντέτες, δεν σκοτώνονται γυναίκες. Εδώ έχουμε ήδη μία μεγάλη αλλαγή. Στο βιβλίο η Καλλιόπη είναι εκείνη που την δολοφονεί. Και μάλιστα κάποια στιγμή στα επεισόδια του χειμώνα, θα την δούμε και να το σκέφτεται, σε ένα πονηρό παιχνίδισμα του μυαλού της. Για να φορτώσει αυτό τον φόνο στον Παύλο και να έχει έτσι και έναν λόγο να τον σκοτώσουν πια εκείνοι, ως αντίποινα. Μένει να δούμε ποιο από τα δύο σενάρια τελικά επικρατήσει.

https://www.instagram.com/p/CfqjHUKrMum

Σε αυτό το δίπτυχο αίμα και εκδίκηση, θα μπλεχτεί άθελά του και ο Αστέρης. Όταν πια ο θείος Παύλος καταλάβει ότι η ανηψιά του Αργυρώ είναι ερωτευμένη μαζί του, μετά από όλα αυτά τα δεινά που έχει περάσει η οικογένειά τους, εξαιτίας της δικής του οικογένειας, θα γίνει έξω φρενών. Θα μηχανευτεί διάφορους τρόπους για να βάλει ένα τέλος. Αλλά θα τον αφήσει προς το παρόν ως στόχο. Κρύβει και εκείνος πολλά μυστικά και έχει επίσης και άλλους εχθρούς που θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά στην σειρά και θα πρέπει να ασχοληθεί και με αυτά. Ο ρόλος του κακοποιού που θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής, έχει σχέση με τον Παύλο. Και έχουμε πολλά ακόμη να δούμε και να μάθουμε.

Προς το παρόν έχουμε μία μεγάλη πανευρωπαϊκή επιτυχία της σειράς. Η περσινή διαφημιστική καμπάνια του Σασμού είναι στους φιναλίστ για να πάρει το μεγάλο βραβείο PROMAX/BDA, κορυφαία βραβεία στο τηλεοπτικό marketing. Η καμπάνια είναι στις 6 καλύτερες σε ευρωπαικό επίπεδο. Ας πάρουμε μία γεύση από αυτό το εμπνευσμένο βίντεο. Αν παρακολουθήσετε και τις λεπτομέρειες θα σας λυθούν πολλές απορίες για την σειρά και την εξέλιξή της.