Η σχέση της Δανάης Λιβιεράτου με τον Pablo έχει σοβαρέψει & αυτό φαίνεται από τα posts της Νεφέλης

Η σχέση της Δανάης Λιβιεράτου με τον Pablo έχει σοβαρέψει & αυτό φαίνεται από τα posts της Νεφέλης

Η Νεφέλη και ο Pablo φαίνεται πως πια έχουν γίνει κολλητοί.

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller ανήκουν στα «φρέσκα» ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου έχει κληρονομήσει τα φυσικά χαρακτηριστικά της μαμάς της και το φωνητικό ταλέντο του μπαμπά της και, κάπως έτσι, το προφίλ της στο Instagram έχει πάνω από 33 χιλιάδες followers.

https://www.instagram.com/p/ChE1SzEKHr2

Ο Pablo Miller έχει γνωρίσει και την αδερφή και τη μαμά της Δανάης Λιβιεράτου

Το φετινό καλοκαίρι ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν σχετικά με εκείνη είναι η σχέση της με τον Miller μέσα από το φωτογραφικό υλικό, το οποίο μοιράζεται. Δεν είναι, όμως, μόνο εκείνη που ποστάρει τον μουσικό.

Η σχέση της Δανάης με τον Pablo φαίνεται να προχωράει με σταθερούς ρυθμούς και να σοβαρεύει, αφού η αδερφή της, Νεφέλη, έχει πλέον πολύ καλή σχέση μαζί του. Σχολιάζει τις φωτογραφίες του, μέχρι που δημοσιεύει και λήψεις του που έχει τραβήξει, οπότε όλα δείχνουν πως οι δυο τους έχουν γίνει κολλητοί.

Αυτές είναι μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Νεφέλη στο προφίλ της:

Στην παρακάτω, μάλιστα, φαίνεται πως στο κέντρο του τραπεζιού κάθεται και η Εύη Αδάμ, οπότε ο Pablo έχει γνωρίσει και τη μαμά της Δανάης, με την οποία έκανε κοινές διακοπές.

Πολύ συχνά, μάλιστα, η Νεφέλη σχολιάζει και στις αναρτήσεις του Miller, τρολάροντάς τον ή αφήνοντάς του σχόλια που αφορούν σε έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας.

Το τατουάζ της Δανάης Λιβιεράτου μαρτυρά την αγάπη της ζωής της και ο Λάμπης Λιβιεράτος σχολιάζει

Η Δανάη Λιβιεράτου στην αγκαλιά του Pablo Miller

Το ζευγάρι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δείχνει τον έρωτα και την ευτυχία που νιώθει. Σε πρόσφατη λήψη, η Δανάη πόζαρε στην αγκαλιά του καλού της. Φαίνεται πως ο Pablo τη σήκωσε στα χέρια και εκείνη βρισκόταν πάνω του σε ξέφρενη διάθεση.

danai_livieratou_pablo_miller_diakopes5_agkalia.jpg

Ένα «όνειρο» η νέα φωτογραφία του ζευγαριού

Σε άλλη φωτογραφία που τράβηξε ο Miller την καλή του, τα συναισθήματα που αναδύονται είναι πολύ προφανή. Ο μουσικός έχει πιάσει το πρόσωπο της Δανάης, πιέζοντας τρυφερά τα μάγουλά της, ενώ ως σχόλιο έγραψε: «rêve», δηλαδή «όνειρο». Και η Δανάη γρήγορα έκανε repost.

danai_livieratou_pablo_miller.jpg