Η Δανάη Λιβιεράτου είναι η Ελληνίδα Jolie και βρίσκεται στη Μύκονο με τον σύντροφό της, Pablo Miller

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι η Ελληνίδα Jolie και βρίσκεται στη Μύκονο με τον σύντροφό της, Pablo Miller
Instagram

Ο απόλυτος «μπαμ και κάτω» έρωτας της 20χρονης, το μοντέρνο σπίτι της και η βελούδινη φωνή της. 

Η Δανάη Λιβιεράτου σύστησε για πρώτη φορά στους διαδικτυακούς της φίλους τον κούκλο σύντροφό της πριν από λίγες ημέρες, όταν το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στο Las Vegas.

Μετά την επιστροφή τους από την Αμερική, η Δανάη και ο Pablo Miller επέλεξαν να συνεχίσουν τις διακοπές τους απολαμβάνοντας τις ελληνικές αυτή τη φορά ομορφιές. Έτσι, οι δυο τους βρίσκονται στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Μύκονο και δεν κρύβουν τον έρωτά τους, τριγυρνώντας στα σοκάκια του νησιού.

Η Δανάη Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ δείχνουν τη σχέση μαμάς - κόρης που θέλουμε να βλέπουμε

Το νέο post του ερωτευμένου ζευγαριού

Η 20χρονη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ακόμη μία φωτογραφία με το αγόρι της και πραγματικά... σαστίσαμε.

Στο μαγευτικό στιγμιότυπο, το ζευγάρι ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα, με τον Pablo να την αγκαλιάζει τρυφερά από τη μέση και να την κοιτάζει στα μάτια με τον πιο γλυκό τρόπο. Οι δυο τους «λιώνουν» ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι πασιφανές!

https://www.instagram.com/p/Cf6nchjKsho

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Δανάη Λιβιεράτου έγραψε: «Greece & you».

Η αξιοθαύμαστη σχέση της Δανάης με τη μαμάς της, Εύη Αδάμ

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει μια υπέροχη σχέση με τη μητέρα της, Εύη Αδάμ, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποστάρει οικογενειακές φωτογραφίες ή βίντεο στο Instagram.

Μιλώντας στην εκπομπή «Dot», η Δανάη είχε αναφερθεί στη μαμά της με τα πιο όμορφα λόγια:

«Είναι δύσκολο η μητέρα μου να με βοηθήσει σε αυτό που κάνω εγώ, δηλαδή στο τραγούδι και τη μουσική. Μπορεί όμως να με βοηθήσει στο στρατηγικό κομμάτι και αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλώ και mamager. Με βοηθάει στο πώς να πορευθώ. Είμαι και νέα στον χώρο και είμαι διστακτική. Πολλές φορές με ξεκλειδώνει και πάμε μαζί σε ραντεβού».

Θυμίζουμε πως η Δανάη η οποία έχει πάρει το ταλέντο του πατέρα της στη μουσική με την οποία και ασχολείται επαγγελματικά, έχει μία μεγαλύτερη αδερφή, τη Νεφέλη, η οποία και είναι 22 ετών.

Ας δούμε τώρα κάποια πλάνα από το σπίτι της το οποίο και «άνοιξε» στους followers της τραγουδώντας κάποια υπέροχα κομμάτια με τη βελούδινη φωνή της.

https://www.instagram.com/p/CNcQQIOBmnz
https://www.instagram.com/p/CScFar3KMrZ
https://www.instagram.com/p/BnV6na8heH5
https://www.instagram.com/p/Bhrgv0qh4_R

Η Δανάη Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ δείχνουν τη σχέση μαμάς - κόρης που θέλουμε να βλέπουμε

Δανάη και Εύη δείχνουν να είναι πολύ κοντά και αυτό είναι εμφανές με κάθε αφορμή.

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει πολύ καλή σχέση με την οικογένειά της. Πρόκειται για αυτήν την περίπτωση, κατά την οποία μπορείς να καταλάβεις πως υπάρχει ένα πιο φιλικό κλίμα μεταξύ των μελών και είναι πραγματικά αξιολάτρευτο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που είτε η Δανάη είτε η αδερφή της, Νεφέλη, έχουν ποστάρει φωτογραφίες ή και βίντεο για τους γονείς τους, ενώ με κάθε ευκαιρία υποστηρίζει ο ένας τον άλλον ακόμα και σε δημόσια σχόλια.

Το στόρι της Δανάης Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ

Το βράδυ της Κυριακής, η Δανάη έκανε μία σειρά από stories μέσα στα οποία βρέθηκε και αυτό με τη μαμά της, Εύης Αδάμ. Το 49χρονο μοντέλο εμφανίζεται να απολαμβάνει κάτι που μοιάζει με ροζέ κρασί, ενώ δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις την ομοιότητα που έχει με τη Δανάη.

EVI_ADAM_DANAI_LIVIERATOY.jpg

Η κοινή αγάπη μαμάς - κόρης

Η Δανάη Λιβιεράτου, πέρα από το εμφανισιακό, έχει πολλά κοινά με τη μαμά της. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η αγάπη τους για τα άλογα.

Στον χώρο όπου βρίσκονται τα άλογα με τα οποία ασχολείται η κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου, βρέθηκε η Εύη Αδάμ, με τη νεαρή να σπεύδει να απαθανατίσει σε βίντεο τη σκηνή με τη μαμά της. Το μοντέλο εμφανίστηκε σε άνετη διάθεση να απολαμβάνει την έξοδό της και να δείχνει την υπέροχη σχέση που έχει με τα άλογα.

Η Εύη Αδάμ με τα άλογα στο βίντεο της Δανάης Λιβιεράτου

Στο τέλος του βίντεο, μάλιστα, φαίνεται πως γέρνει για να δώσει ένα φιλί στο άλογο που επίσης δείχνει πολύ φιλικό μαζί της. Όπως φαίνεται, λοιπόν, μάνα και κόρη μοιράζονται την αγάπη στα άλογα.

Πηγή φωτογραφιών: @danaelivieratou