H πτυχιούχος Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε ένα ταξίδι ζωής μετά την αποφοίτηση και αποκάλυψε την τοποθεσία

H πτυχιούχος Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε ένα ταξίδι ζωής μετά την αποφοίτηση και αποκάλυψε την τοποθεσία

Αυτό είναι τελικά το μέρος που βρέθηκαν οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου στο ταξίδι τους.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες όταν η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου άρχισαν να ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι τους στους πάγους. Η Νεφέλη μόλις είχε γίνει λάβει το πτυχίο της από το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο του Bath και τα δύο κορίτσια έφυγαν σχεδόν κατευθείαν για ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι.

Η πτυχιούχος Νεφέλη και η αδερφή της, Δανάη, στη Γροιλανδία

Στις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασαν οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, η τοποθεσία δεν αναγραφόταν. Απλώς έβλεπες το μαγικό τοπίο και υπέθετες. Τα κορίτσια, ωστόσο, στη συνέχεια ανέβασαν πολύ περισσότερο υλικό και αποκάλυψαν πως το ταξίδι τους ήταν στη Γροιλανδία.

Η Γροιλανδία είναι το μεγαλύτερο νησί της γης και η μεγαλύτερη εξαρτώμενη περιοχή του κόσμου, με βάση την έκταση. Μπορεί η χλωρίδα της να είναι περιορισμένη, όμως, περίπου το 81% της επιφάνειάς της καλύπτεται από πάγο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τα συγκλονιστικά πλάνα που βλέπουμε.

https://www.instagram.com/p/CggyrtGOJe3

Τα βίντεο στους πάγους πάνω στο πλοίο

Τα διάσημα κορίτσια που φημίζονται για την καλή τους αδερφική σχέση άρχισαν να κάνουν stories στους λογαριασμούς τους στο Instagram, με τα οποία έδειχναν ότι βρίσκονταν στους πάγους πάνω σε κάποιο πλοίο.

Οι εικόνες δείχνουν τα παγόβουνα να στέκουν εντυπωσιακά το ένα δίπλα στο άλλο και το θέαμα ήταν αναμενόμενα μαγευτικό.

Η αποφοίτηση της Νεφέλης Λιβιεράτου

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έφυγε το 2018 για την Αγγλία για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College. Ο τομέας που την ενδιέφερε – το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου, η Δανάη έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram από το ταξίδι της στο Bath για την αποφοίτηση της αδερφής της. Μέσα σε αυτήν, βρέθηκε και ένα βίντεο που δείχνει τη Νεφέλη με τον χιτώνα και το καπέλο της αποφοίτησης να χαιρετάει (το βίντεο στο τέλος του παρακάτω post).

https://www.instagram.com/p/CgRkLpSqWC7

Η Δανάη έγραψε στο caption: «Το μυστικό της βασίλισσας για καλή ζωή», δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο στηρίζει την αδερφή της σε κάθε της βήμα. Από τις κοινές τους διακοπές μέχρι την αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου αποφοίτησε από το πανεπιστημίο και η Δανάη είναι η πιο περήφανη αδερφή