Ο μεγάλος έρωτας & η απόσταση: Έτσι διατηρούν το πάθος η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο μεγάλος έρωτας & η απόσταση: Έτσι διατηρούν το πάθος η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης

Το «κλειδί της επιτυχίας» στο θέμα της απόστασης και το Αθήνα και Ζυρίχη που το έχουν κάνει παιχνίδι. 

Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης. Το ερωτευμένο ζευγάρι που έχει αποκτήσει μια κόρη, μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Ζυρίχης καθώς ο γνωστός γυναικολόγος εργάζεται σε κλινική της Ελβετίας τα τελευταία χρόνια.

Η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος έχουν βρει το «κλειδί της επιτυχίας» στο θέμα της απόστασης και φροντίζουν με κάθε τρόπο να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή στο πέρασμα του χρόνου.

Το ρομαντικό ραντεβού Ηλιάκη-Μανουσάκη

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων η Μαρία Ηλιάκη ταξίδεψε στη Ζυρίχη με την κόρη τους προκειμένου να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο σαν οικογένεια.

Αυτές τις ημέρες ο Στέλιος Μανουσάκης φαίνεται πως πήρε μερικές ημέρες άδειας και έτσι ήρθαν όλοι μαζί στην Ελλάδα για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Χθες βράδυ ο γνωστός γυναικολόγος δημοσίευσε ένα Instagram-story στον προσωπικό του λογαριασμό μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του. Η παρουσιάστρια και ο μέλλοντας σύζυγός της αποφάσισαν να απολαύσουν ένα δείπνο δίπλα στη θάλασσα σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά.

Η Μαρία Ηλιάκη γυρνά στο παρελθόν και θυμάται τα φλερτ των νεανικών της χρόνων

Η γέννηση της κόρης τους

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαΐου 2021. Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με τη μέθοδο της καισαρικής τομής, στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, στη Ζυρίχη.

https://www.instagram.com/p/CdDpcx9s5cI

Ο Στέλιος Μανουσάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Ο γνωστός γυναικολόγος διευκρίνισε ότι ήταν μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη κατά τη διάρκεια του τοκετού αλλά όχι ως γιατρός, αλλά ως πατέρας.

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες», ανέφερε ο Στέλιος Μανουσάκης.

«Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό», συμπλήρωσε.

Πηγή κεντρικής: marakiiliaki