Η Μαρία Ηλιάκη εξηγεί γιατί θα μπορούσε να γίνει πολύ καλή αθλήτρια στον στίβο. Και το ακούμε.

Η Μαρία Ηλιάκη εξηγεί γιατί θα μπορούσε να γίνει πολύ καλή αθλήτρια στον στίβο. Και το ακούμε.

Με αφορμή το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, η παρουσιάστρια λέει τη δική της οπτική.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έφεραν Χρυσά μετάλλια στον στίβο, στο άλμα εις μήκος και στο βάδην αντίστοιχα, και όλος ο πλανήτης θαυμάζει τις επιδόσεις τους. Πολλοί συντονίστηκαν να δουν τους αγώνες και η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε μέσα σε αυτούς.

Η Μαρία Ηλιάκη εξηγεί γιατί θα μπορούσε να ασχολείται με τον στίβο

Η 44χρονη παρουσιάστρια συντονίστηκε χτες για την προσπάθεια του Τεντόγλου και, όσο περίμενε, είπε να κάνει μία σειρά από stories στο Instagram της για να εξηγήσει στο κοινό της για ποιον λόγο θα μπορούσε να γίνει μία πολύ καλή αθλήτρια στον στίβο. Πάντα μέσα σε αυτό το πολύ διασκεδαστικό και χιουμοριστικό στυλ που έχει.

«Εγώ, ξέρετε, τον λατρεύω τον στίβο. Θα μπορούσα να έχω γίνει πάρα πολύ καλή αθλήτρια σε κάποιο αγώνισμα του στίβου, αν κάποιος προπονητής είχε ασχοληθεί πολύ σοβαρά μαζί μου, διότι είχα πάει στον Πανιώνιο μικρή και δεν ήμουν καλή. Τα εμπόδια δεν μπορούσα να τα πηδήξω, το άλμα επί κοντώ το φοβόμουν, το άλμα εις ύψος μού φαινόταν πολύ ψηλό, στο άλμα εις μήκος δεν τα κατάφερα ποτέ, αλλά πιστεύω ότι, αν κάποιος επέμενε και διέκρινε το ταλέντο, θα γινόμουν πάρα πολύ καλή», είπε, αλλά δεν έμεινε εκεί.

«Ένας καλός πρωταθλητής τι πρέπει να είναι; Πειθαρχημένος. Εγώ είμαι πάρα πολύ πειθαρχημένη. Αν μου πεις ‘Φάε 100 γραμμάρια μακαρόνια’. 100 θα φάω. Να μου πεις ‘Ξύπνα 6.22 το πρωί’. 6.22 θα ξυπνήσω. Για πολύ καιρό μπορώ να το κάνω αυτό. Πειθαρχία και στοχοπροσήλωση. Τα έχω αυτά φουλ. Οπότε, με λίγη δουλειά θα γινόμουν πάρα πολύ καλή. Ας πούμε, το 200 μέτρα είναι ωραία. Δεν πρέπει να έχεις ούτε πολλή ταχύτητα ούτε και πολλή αντοχή. Είναι ας πούμε κάτι ενδιάμεσο. Οπότε πιστεύω εκεί θα το είχα καταφέρει. Κρίμα… Θα είχα δοξάσει την Ελλάδα… Δεν έγινε. Κρίμα», είπε η Ηλιάκη.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη & Μίλτος Τεντόγλου εκτός από «χρυσοί» είναι & από τα πιο cool πρότυπα εκεί έξω

Τα ράμματα της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου

Η Μαρία Ηλιάκη έχει ακόμη τα ράμματα που έκανε στο δάχτυλό της την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. Ένα ατύχημα που συνέβη μέσα στο σπίτι την οδήγησε κατευθείαν στο νοσοκομείο και έπειτα σε τρία ράμματα.

«Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους. Ήταν μία υπέροχη παραμονή Δεκαπενταύγουστου… 4 ράμματα. Κάπως έτσι πέρασα χτες το βράδυ. 4 ράμματα στο δαχτυλάκι. Θα μπορούσε να ήταν τένοντας, οπότε λέω Δόξα Τω Θεώ και κάνω τον σταυρό μου. Βοήθησε η Παναγία για άλλη μία φορά. Παρ’ όλα αυτά, 4 ωραία ραμματάκια, έσπασε ένα πιάτο στο χέρι μου. Δεν κατάλαβα πώς. Έκανα αντιτετανικό ορό. Πολύ ωραία εμπειρία κι αυτή. Στον πωπό το κάνουν, δεν το ήξερα. Αυτά. 4 ραμματάκια. Τώρα, λέει, θα πρέπει να κάνω μπάνιο έτσι (σηκώνει ψηλά το χέρι) στη θάλασσα, να το κρατάω ψηλά το χέρι και στο μπάνιο που μόλις έκανα (στο σπίτι) έβαλα μία σακούλα και το έδεσα και δεν πέρασε νερό. Αυτά, έτσι. Καλή εβδομάδα να έχουμε, που θα την έχουμε, γιατί υπάρχουν και χειρότερα», ακούγεται να λέει η Ηλιάκη.