Η Βίκυ Καγιά φωτογράφισε τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα παιδιά τους στην παραλία

Η Βίκυ Καγιά φωτογράφισε τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα παιδιά τους στην παραλία

Οικογενειακές στιγμές ξεγνοιασιάς λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι.

Οδεύουμε σιγά-σιγά προς το τέλος του Αυγούστου. Κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες έχει μείνει μέχρι να μπει ο Σεπτέμβριος και να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Ενώ, όμως, πολλοί έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους, άλλοι προσπαθούν να απολαύσουν όσο ακόμη μπορούν τη θάλασσα και τη ξεγνοιασιά που αυτή φέρνει μαζί της.

Η Βίκυ Καγιά φωτογράφισε τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους

Η Βίκυ Καγιά, λίγο πριν επιστρέψει στα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model που άρχισαν στις αρχές του καλοκαιριού, απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της. Στην πρόσφατη φωτογραφία που έκανε story, μάλιστα, αποφάσισε να απαθανατίσει τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, την ώρα που απολάμβανε τη θάλασσα μαζί με τα παιδιά τους, την 7χρονη κόρη τους, Μπιάνκα, και τον 4χρονο γιο τους, Κάρολο.

vicky_kagia_ilias_krassas.jpg

Ο γάμος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο και υπό άκρα μυστικότητα, με την παρουσία μόλις ελάχιστων δικών τους ανθρώπων.

https://www.instagram.com/p/CRdbxXkhxP8

Από την ημέρα δεν κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες και συνήθως η Καγιά είναι που μοιράζεται περιστασιακά λήψεις σε επετείους και γιορτές. Πέρσι, για παράδειγμα, στην 7η επέτειό τους, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία οι νεόνυμφοι φιλιούνται.

Η φετινή επέτειος του ζευγαριού

https://www.instagram.com/p/CgJq2zlqNJQ

Για τη φετινή -8η- επέτειό τους, η 44χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με τον συζυγό της και ένα ιδιαίτερο caption.

Στη λεζάντα του post, η 44χρονη έγραψε στα αγγλικά: «8 years married and counting! #happyanniversary», δηλαδή «8 χρόνια παντρεμένοι και συνεχίζουμε. Χαρούμενη επέτειο».

5 πρώην παίκτριες του GNTM που θα θέλαμε να δούμε ξανά μπροστά στη νέα επιτροπή