Οι εκπλήξεις του νέου GNTM είναι τόσο αποκαλυπτικές όσο και το νέο dress code της Βίκυς Καγιά

Κατερίνα Μπούσιου
Οι εκπλήξεις του νέου GNTM είναι τόσο αποκαλυπτικές όσο και το νέο dress code της Βίκυς Καγιά

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα μετά τις οντισιόν, έδωσαν το στίγμα των μεγάλων αλλαγών. Το ανανεωμένο GNTM έχει εκλεκτούς επισκέπτες. 

Το νέο GNTM μπορεί να κάνει πρεμιέρα για πέμπτη χρονιά το φθινόπωρο, αλλά εν μέσω καύσωνα, έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα γυρίσματα. Οι οντισιόν ολοκληρώθηκαν και οι επιλαχούσες της τελικής φάσης, ήδη ξεκίνησαν τις πρώτες δοκιμασίες.

Η Βίκυ Καγιά πήρε θέση στην κριτική επιτροπή, αλλά όπως βλέπουμε και στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, δίπλα της έχει εκλεκτούς καλεσμένους, εκτός από τους δύο άλλους κριτές, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου. Η ανανέωση σε όλα τα επίπεδα του φετινού κύκλου, έχει ξεκινήσει όμως από την ίδια την Βίκυ Καγιά. Tο νέο της dress code, είναι αν μη τι άλλο, αποκαλυπτικό.

kagia5.jpg

Η επίσημη πρώτη

Η χθεσινή μέρα ήταν για την κριτική επιτροπή και τους νέους coaches του GNTM, ημέρα της promo φωτογράφησης, εν μέσω γυρισμάτων για τον πέμπτο κατά σειρά κύκλο του διαγωνισμού ομορφιάς στο Star. Kαι η Βίκυ Καγιά, ως leader, κάνει μία δυναμική επιστροφή μετά από ένα χρόνο απουσίας στο GNTM, με νέα εμφάνιση. Ντυμένη στα γαλάζια, αφέθηκε στο φακό της Ιωάννας Τζετζούμη, η οποία κάποια στιγμή, όπως θα ακούσετε και στο σχετικό video που ανέβασε η Βίκυ Καγιά στο Instagram, ενθουσιάστηκε φωνάζοντας της μάλιστα: «Είσαι μία κούκλα».

https://www.instagram.com/p/CgrZJ_OK43q

Wanna be on top;

Η Tyra Banks ως η πρώτη διδάξασα στο America's Next Top Model αναρωτιέται στο τραγούδι των τίτλων που ακούμε και στο δικό μας GNTM, αν τα κορίτσια του διαγωνισμού θέλουν να φτάσουν στην κορυφή. Στον ελληνικό διαγωνισμό, τα κριτήρια για να φτάσουν τα κορίτσια μέχρι την κορυφή του modeling, θα είναι φέτος πιο αυστηρά και οι απαιτήσεις πολλές. Στο γενικότερο κλίμα ανανέωσης του φετινού κύκλου με τις νέες δοκιμασίες και το εύρος της ηλικίας για τις συμμετέχουσες, έχουμε αρκετές εκλπήξεις. Η παραγωγή ήδη μας είχε προιδεάσει, πως σε λίγες εβδομάδες θα δούμε αρκετούς guest κριτές, οι οποίοι μαζί με την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, θα συμμετέχουν στην βαθμολογία των δοκιμασίων. Οι οντισιόν τελείωσαν και ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τελικής φάσης μετά τα bootcamps και η Βίκυ Καγιά ήδη μας παρουσίασε τον Ελληνοαμερικανό Evangelo Bousis, γνωστό πρώην μοντέλο, ηθοποιό και σχεδιαστή μόδας, ως τον πρώτο καλεσμένο. Ο ίδιος μάλιστα στο προφίλ του στο Instagram, αποκάλυψε και ένα καρέ από το γύρισμα, όπου και πάλι η Βίκυ εμφανίζεται με νέο dress code και αποκαλυπτικό μπούστο.

https://www.instagram.com/p/CgrYAJeLM_c

Γνωστοί σχεδιαστές αλλά και μοντέλα με εμπειρία και μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας θα ακολουθήσουν αντίστοιχα ως καλεσμένοι κριτές, αλλά και ως guest coaches. Στις οντισιόν όπως ήδη γνωρίζουμε, θα δούμε σε αυτές τις θέσεις, την Σοφία Χατζηπαντελή ως κριτή και την Έλενα Γαλύφα ως coach.

H Mαίρη Βιτινάρος είναι η νέα coach του GNTM και εκτός από κούκλα είναι διεθνές top model

Οι εναλλαγές στα πρόσωπα, μαζί και με τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας στις δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσουν μικρά και... μεγάλα κορίτσια (από 18 έως 88 ετών όπως είδαμε και στο τρέιλερ) είναι τα στοιχεία που θα διαφοροποιήσουν το φετινό GNTM.

Όπως λένε άλλωστε μέλη της παραγωγής, ο στόχος είναι να μην μοιάζει με κανένα από τα προηγούμενα. Ο στόχος της ριζικής ανανέωσης δεν γίνεται φυσικά μόνο για λόγους εντυπωσιασμού και τηλεθέασης, αλλά και για λόγους γοήτρου, ενός τηλεοπτικού project με παγκόσμια επιτυχία.