Η Kim Kardashian εθεάθη με τον Orlando Bloom μετά τον χωρισμό της από τον Pete Davidson

Η Kim Kardashian εθεάθη με τον Orlando Bloom μετά τον χωρισμό της από τον Pete Davidson

Το πάρτι της Kendall Jenner έγινε η αφορμή να συναντηθούν πολλά διάσημα ονόματα.

Εννιά μήνες έντονου έρωτα πέρασε η Kim Kardashian και ο Pete Davidson μέχρι τελικά να χωρίσουν. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, πέρασαν πολλά μαζί, από γιορτές και ταξίδια μέχρι και τα ξεσπάσματα του πρώην της ριάλιτι σταρ, Kanye West.

Η Kim δε σταματούσε να ανεβάζει στον λογαριασμό της φωτογραφίες με τους δυο τους και όλοι πίστευαν πως αυτός ο έρωτας είχε ακόμη δρόμο να διανύσει. Ώσπου έπαψε να υπάρχει. Το Αμερικανικό People ανέφερε ως αιτία για τον χωρισμό του ζευγαριού την απόσταση που υπήρχε μεταξύ τους καθώς και το βεβαρυμμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα.

Λίγο πριν τον χωρισμό, ο Pete δήλωσε στον Kevin Hart: «Είμαι ξεκάθαρα παιδί της οικογένειας. Το πιο αγαπημένο μου πράγμα, το οποίο ακόμα δεν έχω καταφέρει, είναι ότι θέλω να κάνω παιδί». Οπότε, ποιος ξέρει, ίσως η Kim να μην το έβλεπε προς τα εκεί με τον Davidson.

Kim Kardashian - Pete Davidson: Πώς από 9 μήνες φλογερού έρωτα έφτασαν στον χωρισμό;

Η φωτογραφία της Kim Kardashian με τον Orlando Bloom

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου, η Kendall διοργάνωσε ένα πάρτι για να γιορτάσει την τεκίλα Tequila 818 που έφτιαξε και αναμενόμενα κάλεσε πολλά διάσημα ονόματα. Το παρών έδωσε και ο Orlando Bloom που είναι φίλος και συμπρωταγωνιστής του Davidson στη νέα του ταινία.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η Kim γνώρισε τον Bloom στο εν λόγω πάρτι και η φωτογραφία που κάποιος -φυσικά- τράβηξε έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ένας λόγος είναι και το ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε το ότι ο Davidson στράφηκε στον Bloom για υποστήριξη μετά τον χωρισμό τους.

Στην εν λόγω φωτογραφία, ο 45χρονος ηθοποιός και η 41χρονη τηλεοπτική περσόνα φαίνονται να χαμογελούν ο ένας στον άλλον, ενώ ο Bloom κρατούσε το χέρι της Kim.

https://www.instagram.com/p/Cha9ZTmrT1U

Έπειτα, κυκλοφόρησαν περισσότερες φωτογραφίες με τους δυο τους να μιλούν για κάτι.

https://www.instagram.com/p/Chb7NYutwMs