Όλες οι φορές που η Κατερίνα Ζαρίφη πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ κάτω από τον ήλιο και ήταν υπέροχη

Όλες οι φορές που η Κατερίνα Ζαρίφη πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ κάτω από τον ήλιο και ήταν υπέροχη

Η ραδιοφωνική παραγωγός δεν διστάζει να ποζάρει χωρίς φίλτρα, αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά και καταρρίπτοντας τα στερεότυπα περί «τέλειας και αψεγάδιαστης» εικόνας.

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποτελεί ξεκάθαρα τον ορισμό της ακοπλεξάριστης και γεμάτης αυτοπεποίθηση γυναίκας, κάτι που κερδίζει τον οποιοδήποτε συναναστρέφεται μαζί της από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός αγαπά τον εαυτό της έτσι όπως είναι και λέει «όχι» στη μόδα της εποχής, που προάγει φίλτρα και «αψεγάδιαστες» εικόνες στα social media.

Το χιούμορ, οι επικές ατάκες αλλά και η γοητεία που αποπνέει είναι μερικά από εκείνα που τη χαρακτηρίζουν, με την ίδια να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Ρυζογκοφρέτες ή πιτόγυρα; Η Κατερίνα Ζαρίφη κάνει δίαιτα στο απίθανο video του Tik Tok

Η Κατερίνα Ζαρίφη απολαμβάνει το καλοκαίρι της χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, και είναι υπέροχη!

Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά, ξεγνοιασιά και απλότητα, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η Κατερίνα Ζαρίφη, γι' αυτό και απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αναδεικνύοντας τη λάμψη και τη φυσική της ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/ChcgXhVsFoo

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Κατερίνα ανέβασε φωτογραφίες από τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές όπου ποζάρει εντελώς άβαφη, με τις αναρτήσεις της να λαμβάνουν αμέτρητα likes και ενθαρρυντικά σχόλια.

Σε ένα από τα τελευταία posts της, μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την παραλία και γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Και ρυτίδες
Και αχτένιστα μαλλιά
Και ταλαιπωρία
Και όλα δικά μας…
Αφήστε τις γυναίκες να μεγαλώνουν ήρεμα..
Και κάποιες μέρες να είναι υπερπαραγωγή
Και άλλες όχι
Τις μέρες που όχι πείτε τους τα πιο γλυκά σας…».

https://www.instagram.com/p/ChArUlusMWB

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις όλες τις no-makeup φωτογραφίες που έχει ποστάρει η Κατερίνα Ζαρίφη από τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές.