«Ας έστελνε» γράφει η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν γίνει κουμπάρα και ο λόγος είναι ξεκάθαρος

«Ας έστελνε» γράφει η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν γίνει κουμπάρα και ο λόγος είναι ξεκάθαρος

Η παρουσιάστρια φωτογραφίζεται με τους φίλους του γαμπρού και στέλνει το δικό της... έμμεσο μήνυμα.

Μια πολύ ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού γίνεται κουμπάρα στον γάμο της αγαπημένης της φίλης και συνεργάτιδας Μάιρας Γρυπαίου.

Η γνωστή hair stylist παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Τζιώτη, και φίλοι και συγγενείς τόσο από τη μεριά του γαμπρού όσο και από της νύφης, βρίσκονται στην Κεφαλονιά όπου πραγματοποιείται το μυστήριο.

Κατερίνα Καινούργιου: Το bachelor πάρτι λίγο πριν την κουμπαριά και η on air πρόταση γάμου

Η πρόταση γάμου έγινε το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 2 Ιουλίου του 2021, στον αέρα της τελευταίας εκπομπής του «Ευτυχείτε» στο Open, με την «Κatken» τότε να ζητά από το ζευγάρι να γίνει κουμπάρα στον γάμο του και εκείνοι να αποδέχονται με χαρά την πρόταση.

Η επική φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τους φίλους του γαμπρού

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί το μυστήριο, η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν στο pre-wedding party που διοργανώθηκε στη Λάσση της Κεφαλονιάς, ενώ κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους φίλους του γαμπρού και να στείλει το χιουμοριστικό μήνυμα «Ας έστελνε».

298792007_587773289755537_3119605375242241463_n.jpg

Να σου θυμίσουμε ότι αυτή την περίοδο η Κατερίνα Καινούργιου είναι ελεύθερη και ωραία, μιας και χώρισε οριστικά από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά τη φημολογούμενη επανασύνδεσή τους και πλέον απολαμβάνει ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές παρέα με καλούς της φίλους.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου από το bachelor πάρτι της Μάιρας Γρυπαίου.