Στα Flocafé, ο καφές σημαίνει κέρασμα όλη μέρα!

Στα Flocafé, ο καφές σημαίνει κέρασμα όλη μέρα!

Να μην ξεχάσω να περάσω το μεσημέρι για την καθημερινή μου συνήθεια.

Τα Flocafé, η μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα δημιουργεί νέες, μοναδικές προτάσεις προς όφελος των πελατών της, κάνοντας την αγαπημένη σας συνήθεια για καφέ μια αφορμή για κέρασμα όλη μέρα.


Μετά το πρωτοποριακό και ιδιαίτερα δημοφιλές πρωινό κέρασμα, όπου προσφέρουν μαζί με τον πρωινό καφέ ή τη σοκολάτα μία λαχταριστή τυρόπιτα ή στριφτή μπουγάτσα, τα Flocafé επεκτείνουν τις προσφορές τους με ένα νέο πρόγραμμα που ξεκινάει το μεσημέρι.


Τώρα κάθε μέρα, από τις 13:00 το μεσημέρι και μέχρι αργά το βράδυ, με κάθε sandwich, γλυκό ή παγωτό, τα Flocafé κερνάνε έναν espresso ή cappuccino, ζεστό ή freddo σε κανονικό μέγεθος ή ένα αναψυκτικό! Έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε τις πλούσιες γευστικές προτάσεις όπως: ζεστά sandwich Panini, μπαγκέτες, club sandwich, ή δροσερές σαλάτες, ποικιλία από απολαυστικά γλυκά ή μοναδικούς δροσερούς συνδυασμούς floca premium ice creams και τα Flocafé θα σας κερνάνε τον καφέ ή το αναψυκτικό.


Τα Flocafé πάντα με νέες ιδέες και προσφορές είναι οι μόνοι που ξέρουν τι σημαίνει κέρασμα, γι' αυτό θα συνεχίσουν να αποτελούν και αυτό το φθινόπωρο δυνατό σημείο αναφοράς και συνάντησης για όλους, δημιουργώντας μια οικεία, feel good ατμόσφαιρα από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

DPG Network