Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε κουμπάρα- Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η μεγάλη έκπληξη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε κουμπάρα- Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η μεγάλη έκπληξη

Η παρουσιάστρια έλαμπε από χαρά και δεν δίστασε να δημοσιεύσει τα ωραιότερα στιγμιότυπα από τον γάμο της φίλης της.

Η χθεσινή ημέρα (20/08) θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη της Κατερίνας Καινούργιου, αφού έγινε κουμπάρα στον γάμο της αγαπημένης της φίλης και συνεργάτιδας, Μάιρας Γρυπαίου.

Η γνωστή hair stylist παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Τζιώτη με φίλους και συγγενείς τόσο από τη μεριά του γαμπρού όσο και από της νύφης, να δίνουν το παρών στην Κεφαλονιά όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο και η γαμήλια δεξίωση.

https://www.instagram.com/p/Chg_jCWrOPF

O γάμος και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια μας επιβεβαίωσε αφού επέλεξε να φορέσει ένα καλοκαιρινό και αέρινο φόρεμα σε fluo πορτοκαλί χρώμα, δημιουργία της Μαρίας Κονίδη. Μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η χρωματική επιλογή αφού το πορτοκαλί συμβολίζει τη χαρά, τον πλούτο, την ευτυχία, την αισιοδοξία, την επιμονή, τη ζεστασιά, και τη φιλία.

katken_forema.jpg

Την glam εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα nude ψηλοτάκουνα παπούτσια του οίκου Valentino. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε η νύφη (και προσωπική της hair stylist), Μάιρα Γρυπαίου και το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό.

https://www.instagram.com/p/ChfYswUrvC8

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να αλλάξει διάθεση - Το τραγούδι του Ρέμου και το μήνυμα χαράς

Η απρόσμενη κίνηση της Katken και η πλάκα στον Νίκο Κοκλώνη

Η παρουσιάστρια έκανε μια άκρως χιουμοριστική κίνηση προς τον κολλητό της, Νίκο Κοκλώνη. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της νύφης, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε τα ονόματα των ανύπαντρων γυναικών της παρέας στο γοβάκι της Μάιρας, όπως συνηθίζεται στη χώρα μας. Με μια καλύτερη ματιά στο Instagram-story της παρουσιάστριας θα δεις πως ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται και αυτό του γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού, τον οποίο η Katken θέλει μάλλον να αποκαταστήσει.

Η χιουμοριστική φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου όλο νόημα

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί το μυστήριο, η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν στο pre-wedding party που διοργανώθηκε στη Λάσση της Κεφαλονιάς, ενώ κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους φίλους του γαμπρού και να στείλει το χιουμοριστικό μήνυμα «Ας έστελνε».

katken_asestelne.jpg

Η στενή φιλία και η κουμπαριά με την Μάιρα Γρυπαίου

Η φιλία της Μάιρας Γρυπαίου και της Κατερίνας Καινούργιου μετρά αρκετά χρόνια. Η γνωστή hair stylish επιμελείται τα μαλλιά της παρουσιάστριας τις τελευταίες 7 σεζόν, από την εποχή που η Κατερίνα Καινούργιου ανήκε στο δυναμικό του Open.

Πριν από δυο χρόνια, στην τελευταία εκπομπή του «Ευτυχείτε» στο Open, η «Κatken» κάλεσε την Μάιρα να βγει στην εκπομπή και να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις του Survivor. Ένα βίντεο που έπεσε on air ήταν τελικά μία δημόσια εξομολόγηση του συντρόφου της κομμώτριας, Κώστα, ο οποίος είχε οργανώσει πρόταση γάμου έκπληξη με την βοήθεια της παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να τους ζητήσει να γίνουν κουμπάροι, με το ζευγάρι να αποδέχεται την πρόταση. Τότε συγκινημένη η «Κatken» είχε μιλήσει για την συνεργάτιδά της: «Να υποδεχτούμε την καλύτερη κομμώτρια όλων των εποχών. Είναι το πιο καλό κορίτσι που έχω γνωρίσει και παράλληλα το πιο ταλαντούχο πλάσμα. Εκτός από συνεργάτιδα, είναι μία από τις καλύτερες φίλες που είχα στην ζωή μου, είναι άνθρωπος μου. Είναι σαν να έγινε πρόταση γάμου σε εμένα σήμερα».

Πηγή κεντρικής: katken85