Τα γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα στάθηκαν αφορμή για να φανερωθεί η επανασύνδεση με τον Φιντιρίκο

Τα γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα στάθηκαν αφορμή για να φανερωθεί η επανασύνδεση με τον Φιντιρίκο

Οι κοινές διακοπές και τα στιγμιότυπα που φανερώνουν την επανασύνδεση του ερωτευμένου ζευγαριού.

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ξεκίνησε η φλογερή σχέση μεταξύ της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου, με το ζευγάρι να έχει απασχολήσει τα μέσα τόσο με τα δημόσια τρυφερά ενσταντανέ του, όσο και με τους φημολογούμενους χωρισμούς.

Η αθλήτρια και ο επιχειρηματίας έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί αρκετές φορές, προσπαθώντας ωστόσο να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μιλούν ποτέ ανοιχτά για τη σχέση τους. Πριν από μερικούς μήνες οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει πλέον οριστικά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν αφού η Κατερίνα και ο Δημήτρης είναι και πάλι μαζί, ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Κατερίνα Δαλάκα απολαμβάνει το καλοκαίρι της όπως κάθε κορίτσι θα έπρεπε, single ή μη

Μάλιστα, ο Νίκος Γεωργιάδης ανέβασε μια φωτογραφία από το νησί Μονή, απέναντι από την Αίγινα, όπου ποζάρει με το ερωτευμένο ζευγάρι πάνω σε ένα σκάφος. Στη φωτογραφία, ο Δημήτρης και η Κατερίνα είναι ακριβώς όπως μας έχουν συνηθίσει, αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, με τον έρωτά τους να μην κρύβεται.

Στη λεζάντα του post, ο δημοσιογράφος έγραψε: «Happily ever after! @dimi_fidi @katerina_dalaka», δηλαδή «Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ».

https://www.instagram.com/p/Chh1jbMj6PD

Η Κατερίνα Δαλάκα γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Το βράδυ του Σαββάτου (20/8), η Κατερίνα Δαλάκα γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά της σε μαγαζί της Κατερίνης, έχοντας δίπλα της αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

https://www.instagram.com/p/ChfcDUSMBT7

Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε ένα Insta story προκειμένου να ευχηθεί στην καλή του για τα γενέθλιά της.

299542228_605795464432986_3056205047560745623_n.jpg

Η σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Το ειδύλλιο της 30χρονης αθλήτριας που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2 όπου αναδείχθηκει και νικήτρια, με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, γιο του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκο, ξεκίνησε το 2019, όταν και δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες.

Η σχέση τους έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, με το ζευγάρι να έχει χωρίσει αρκετές φορές αυτά τα τρία χρόνια. Ωστόσο ο έρωτας και η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον φαίνεται πως είναι πολύ δυνατά και τίποτα δεν στέκεται ικανό για να τους χωρίσει οριστικά.

Πηγή φωτογραφιών: katerina_dalaka