Η τιμητική πράξη που συγκίνησε την Άντζελα Γκερέκου, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Η τιμητική πράξη που συγκίνησε την Άντζελα Γκερέκου, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Το συγκινητικό post της Άντζελας Γκερέκου για τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Σε ηλικία 81 ετών και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου 2021, ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και σε όλους τους Έλληνες που λάτρεψαν τα τραγούδια του σε κάθε γωνιά της γης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο της Αεροπορίας, λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Έκτοτε, τόσο η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία όσο και οι χιλιάδες θαυμαστές του, τον τιμούν και τον θυμούνται με αγάπη.

Η Μαρία Βοσκοπούλου κάνει διακοπές στην Κέρκυρα αλλά το νησί θα έχει πάντα το «άρωμα» του Τόλη

Οδός στη Θεσσαλονίκη πήρε το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου και η Άντζελα Γκερέκου δεν έμεινε ασυγκίνητη

Το μεσημέρι της Κυριακής (21/8), η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ ανέβασε μια φωτογραφία η οποία απεικονίζει μια οδό στη Θεσσαλονίκη στην οποία ο δήμος έδωσε το όνομα του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου, βάζοντας μάλιστα μια ταμπέλα με τη φωτογραφία του πάνω από εκείνη που γράφει «Οδός Τόλη Βοσκόπουλου».

«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονικη.. Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη . Εξωτερικευεται με κάθε τρόπο. Ετσι ειναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα κ σε όλη την ομογενεια που λάτρεψαν κ λατρεύουν τον Τολη.Γιατι κ εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Κ αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post η Άντζελα Γκερέκου.

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου του 2021, ενώ δύο μέρες μετά, την Τετάρτη 21 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Τα βλέμματα στράφηκαν τόσο στη χήρα του τραγουδιστή όσο και στη μοναχοκόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, που, μάλιστα, είχε δημοσιεύσει μία πολύ συγκινητική φωτογραφία με τον μπαμπά της στο Instagram, μία γλυκιά αγκαλιά από την παιδική της ηλικία. Το caption απλό, αλλά πολύ περιεκτικό: «Σε αγαπώ πολύ».

Το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο, με τη λατρεμένη του σύζυγο, Άντζελα Γκερέκου, και τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία, να είναι εμφανώς συγκινημένες και βουρκωμένες.

Βουρκωμένες η Μαρία Βοσκοπούλου και η Άντζελα Γκερέκου στο μνημόσυνο του Τόλη

Έφθασαν, μάλιστα, πρώτες στον χώρο του κοιμητηρίου για να τιμήσουν τον δικό τους άνθρωπο και τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού.

tolis1.jpg