Βουρκωμένες η Μαρία Βοσκοπούλου και η Άντζελα Γκερέκου στο μνημόσυνο του Τόλη

Μαρία Ροδίτη
Βουρκωμένες η Μαρία Βοσκοπούλου και η Άντζελα Γκερέκου στο μνημόσυνο του Τόλη
8158071

Το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο Πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021 σκορπίζοντας τη θλίψη στη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, και την αγαπημένη τους κόρη, Μαρία.

Πλήθος κόσμου, αγαπημένων φίλων και συγγενών, συγκεντρώθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Η λατρεμένη του σύζυγος, Άντζελα Γκερέκου, με τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία, εμφανώς συγκινημένες και βουρκωμένες, έφθασαν πρώτες στον χώρο του κοιμητηρίου για να τιμήσουν τον δικό τους άνθρωπο, τον Πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού, που άφησε ιστορία με τα τραγούδια του.

Ντυμένες στα μαύρα και φορώντας μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό η Άντζελα και η Μαρία τίμησαν τη μνήμη του αγαπημένου τους ανθρώπου, που εδώ κι έναν χρόνο έφυγε από κοντά τους.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου τρεις μήνες μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Ένας χρόνος μακριά από το στήριγμά τους για την Άντζελα Γκερέκου και τη Μαρία Βοσκοπούλου

Σε ηλικία 80 ετών και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου 2021, ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και σε όλους τους Έλληνες που λάτρεψαν τα τραγούδια του σε κάθε γωνιά της Γης.

Ο Πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού - όπως τον ονόμασαν οι θαυμαστές του λόγω του στυλ του, του ντυσίματός του πάνω στο πάλκο και του τρόπου ερμηνείας του- άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο της Αεροπορίας, αφήνοντας μόνες και τις δύο γυναίκες της ζωής του. Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου μπορεί να πόνεσαν και να πονούν ακόμα για τον θάνατο του αγαπημένου τους ανθρώπου, όμως αυτόν τον έναν χρόνο έχουν προσπαθήσει κι έχουν καταφέρει να σταθούν στα πόδια τους έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς, αλλά και κάνοντας επαγγελματικές επιλογές που τις ευχαριστούν, που τις κάνουν χαρούμενες και τις βοηθούν να εξελίσσονται.

Η Άντζελα Γκερέκου – εκτός από την απασχόλησή της στον ΕΟΤ ως Πρόεδρος- πρωταγωνιστεί και στη σειρά του MEGA, «η Γη της Ελιάς», στον ρόλο της Αθηνάς. Η ηθοποιός επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από απουσία δεκαετιών, ενώ και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Αφού συμμετείχε στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο της Παγιέτ, της κόρης του Νίκου Ορφανού, όπου και πρόλαβε να την απολαύσει ο αείμνηστος μπαμπάς της, η 21χρονη Μαρία είχε συμμετοχή και στο «Καρτ Ποστάλ» της κρατικής τηλεόρασης στο πλευρό του Γεράσιμου Σκιαδαρέση. Εκεί, δυστυχώς, ο μπαμπάς της, Τόλης Βοσκόπουλος, δεν πρόλαβε να την καμαρώσει.

Η μία και μοναδική συνέντευξη της Γκερέκου στη Μενεγάκη

Όλον αυτόν τον δύσκολο χρόνο από την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου είχε θυμηθεί πολλές φορές τον σύζυγό της μέσα από αναρτήσεις που έκανε στο Instagram. Η ηθοποιός, όμως, δεν είχε δώσει καμία συνέντευξη και είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τον πόνο και τη θλίψη της. Η μοναδική εμφάνισή της έγινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου η Άντζελα μίλησε τόσο για τον ΕΟΤ όσο και για τον ρόλο της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Ήταν αναπόφευκτο, βέβαια, να μη μιλήσει και για τον πολυαγαπημένο της Τόλη και την ανεπανάληπτη ζωή που έζησε στο πλευρό του. «Είναι ένα αμάλγαμα πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Είναι τόσο σπάνιος και μοναδικός, που νομίζω μόνο στα 1.000 χρόνια βγαίνει μια τέτοια ψυχή. Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος από εκείνον. Αλλά και αυτά που δεν έχουν δει, γιατί δεν έχουν ζήσει μια καθημερινότητα κοντά του. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου στις 30/6, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η πρώτη γιορτή του πατέρα για τη Μαρία μακριά από τον Τόλη Βοσκόπουλο

Την Κυριακή 19 Ιουνίου ήταν η γιορτή του πατέρα με τη Μαρία Βοσκοπούλου να νιώθει έντονη την απώλεια του μπαμπά της και να το μοιράζεται με τους followers της στο Instagram.

voskopoulou_giorti_patera.jpg

Η 21χρονη δημοσίευσε σε Insta story μια ζωγραφιά με ένα μικρό κοριτσάκι που περπατά κρατώντας στο ένα χέρι ένα κόκκινο μπαλόνι και στο άλλο τον μπαμπά του και έγραψε: «Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την».

Λίγο αργότερα η Μαρία δημοσίευσε ένα ακόμη Insta Story με μια παλαιότερη φωτογραφία εκείνης και του μπαμπά της. Μπαμπάς και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένοι και η ομοιότητά τους είναι εμφανής. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία είχε δημοσιεύσει η Άντζελα Γκερέκου, ακριβώς πριν έναν χρόνο.

voskopoulou_gerekou.jpg