Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller μαζί στην Ίο, αλλά εκείνος έκανε το πιο περίεργο σχόλιο

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller μαζί στην Ίο, αλλά εκείνος έκανε το πιο περίεργο σχόλιο

Οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού δε σταματούν.

Το καλοκαίρι της Δανάης Λιβιεράτου με τον Pablo Miller είναι από αυτά που ζηλεύεις. Ένα νέο ζευγάρι, φουλ ερωτευμένο, που περνάει υπέροχα ό,τι και να κάνει. Τα παιδιά έχουν ταξιδέψει σε ελληνικά νησιά απαθανατίζοντας όμορφες στιγμές τους και τώρα ήρθε η ώρα για την Ίο.

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller στην Ίο

Η μικρή κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου δημοσίευσε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου μία κοινή φωτογραφία της με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους στην Ίο. Σε αυτήν, το ζευγάρι απαθανατίζεται δίπλα-δίπλα, με τη Δανάη να γράφει στο caption ότι πρόκειται για βαφτίσια στα οποία πήγε με τον Pablo.

https://www.instagram.com/p/Chj97aBq5c2

Στα σχόλια, ωστόσο, βρέθηκε ένα του Miller στο οποίο λέει «Όλα λάθος». Αυτό μπορεί να αναφέρεται σε κάτι που συνέβη σε εκείνη την ημέρα ή στο caption της Δανάης; Γιατί η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν κι άλλα σχετικά με την περιγραφή σχόλια.

danai_livieratou_pablo_miller_ios.jpg
danai_livieratou_pablo_miller_ios2.jpg

Ωστόσο, και να μην πήγαν σε βαφτίσια, αυτή παραμένει μία πολύ ωραία φωτογραφία του ζευγαριού.

Ο Pablo Miller έχει γνωρίσει και την αδερφή και τη μαμά της Δανάης Λιβιεράτου

Το φετινό καλοκαίρι, η σχέση της Λιβιεράτου με τον Miller μέσα από το φωτογραφικό υλικό το οποίο μοιράζεται, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Δεν είναι, όμως, μόνο εκείνη που ποστάρει τον μουσικό.

Η σχέση της Δανάης με τον Pablo φαίνεται να προχωράει με σταθερούς ρυθμούς και να σοβαρεύει, αφού η αδερφή της, Νεφέλη, έχει πλέον πολύ καλή σχέση μαζί του. Σχολιάζει τις φωτογραφίες του, μέχρι που δημοσιεύει και λήψεις του που έχει τραβήξει, οπότε όλα δείχνουν πως οι δυο τους έχουν γίνει κολλητοί.

Η φωτογραφία που τράβηξε η Νεφέλη και στην οποία φαίνεται και η Εύη Αδάμ:

danai_livieratou_pablo_miller_diakopes5_agkalia5.jpg

Η Δανάη Λιβιεράτου στην αγκαλιά του Pablo Miller

Το ζευγάρι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δείχνει τον έρωτα και την ευτυχία που νιώθει. Σε πρόσφατη λήψη, η Δανάη πόζαρε στην αγκαλιά του καλού της. Φαίνεται πως ο Pablo τη σήκωσε στα χέρια και εκείνη βρισκόταν πάνω του σε ξέφρενη διάθεση.

danai_livieratou_pablo_miller_diakopes5_agkalia.jpg

Η σχέση της Δανάης Λιβιεράτου με τον Pablo έχει σοβαρέψει & αυτό φαίνεται από τα posts της Νεφέλης