Στην νέα της φωτογραφία η Δανάη Λιβιεράτου ποζάρει με το μαγιό της και με vibes μοντέλου των 90's

Κατερίνα Μπούσιου
Στην νέα της φωτογραφία η Δανάη Λιβιεράτου ποζάρει με το μαγιό της και με vibes μοντέλου των 90's

Το στυλ της θα σας θυμίσει την μητέρα της Εύη Αδάμ. Θα μπορούσε να ακολουθήσει και την δική της καριέρα στο modeling. 

Η Δανάη Λιβιεράτου συνεχίζει τις διακοπές της στις Κυκλάδες και αυτή τη φορά, ποζάρει με το μαγιό της και με το attitude επαγγελματία μοντέλου. Η ελληνίδα Angelina Jolie όπως την έχουν χαρακτηρίσει μας δείχνει για μία ακόμη φορά το ιδιαίτερο στυλ της. Και αυτό κάτι θα σας θυμίσει.

Με το στυλ της μαμάς

Την εποχή που η μητέρα της Εύη Αδάμ έκανε καριέρα στις πασαρέλες με μεγάλη επιτυχία την εποχή των 90's, εκείνη δεν είχε γεννηθεί ακόμη. Άλλωστε το γνωστό μοντέλο άρχισε να εγκαταλείπει σταδιακά τον χώρο της μόδας, από την στιγμή που γεννήθηκαν οι δύο κόρες της, Νεφέλη και Δανάη. Αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά όπως έχει δηλώσει στην ανατροφή τους και η καριέρα της πέρασε σε δεύτερο πλάνο. Ωστόσο όπως έχει δηλώσει η Δανάη σε συνέντευξή της, η μητέρα της, είναι ο μέντοράς της και εκείνη που συμβουλεύεται για όσα σκέφτεται να κάνει επαγγελματικά στο τραγούδι: «Είναι δύσκολο η μητέρα μου να με βοηθήσει σε αυτό που κάνω εγώ, δηλαδή στο τραγούδι και τη μουσική. Μπορεί όμως να με βοηθήσει στο στρατηγικό κομμάτι και αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλώ και mamager».

https://www.instagram.com/p/BS81QmsBp8n

Και οι δύο της κόρες ωστόσο εκτός από τα όμορφα χαρακτηριστικά του πατέρα τους Λάμπη, έχουν κληρονομήσει και τα δικά της χαρίσματα, εμφανισιακά. Η Δανάη Λιβιεράτου το αποδεικνύει με τον τρόπο με τον οποίο ποζάρει, στην νέα φωτογραφία που ανέβασε φορώντας το μαγιό της και ένα ριχτό καφτάνι ως φούστα. Το όλο attitude θυμίζει αρκετά την μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/Cg6i1FMqfnu

H Δανάη εδώ και λίγες ημέρες κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μετά την Μύκονο ταξίδεψε για την Ίο, από όπου μας χάρισε αυτό το όμορφο στιγμιότυπο. Κοντά της είναι ο σύντροφός της Pablo Miller και το ζευγάρι δείχνει με τις κοινές τους λήψεις που μας χαρίζει μέσω των social media, ότι ζει στην αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Εκείνος την κοιτά στην κυριολεξία στα μάτια και ζουν την κάθε τους στιγμή με τρυφερότητα.

1659592710560-296066333-danai_livieratou_pablo_miller8.jpg

Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει μαζί πριν ξεκινήσουν τις διακοπές τους στο Λονδίνο για να βρεθεί στην αποφοίτηση της επίσης κούκλας αδελφής της Δανάης, Νεφέλη.

H πτυχιούχος Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε ένα ταξίδι ζωής μετά την αποφοίτηση και αποκάλυψε την τοποθεσία

https://www.instagram.com/p/CgRkLpSqWC7

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Δανάη μας χαρίζει τόσο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές της. Δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί.