Της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Αυτό ισχύει (και) για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Αυτό ισχύει (και) για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου
Instagram

«Η αδερφή μου το παιδί το μεγαλώνει μόνη της. Το παιδί το έκανε μόνη της. Είναι μια ιδιαίτερη απόφαση, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανη για την αδερφή μου».

«Πάντα φωτισμένη και ευλογημένη Κατερίνα-Μαρία🙏🏻 Η Παναγία να είναι πάντα δίπλα σου ❤️ Σ´αγαπώ!», είχε γράψει στη βάφτιση της ανιψιάς της στην Τήνο η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Κατερίνα-Μαρία, είναι η κόρη της αδερφής της Ελίνας, και δεν είναι υπερβολή να πούμε το «της αδερφής μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου» καθώς αυτό ισχύει απόλυτα (και) για την περίπτωσή της. Ούσα και η ίδια μητέρα, δύο έφηβων πλέον αγοριών, η 43χρονη ηθοποιός, αθλήτρια και παρουσιάστρια αγαπάει πολύ τα παιδιά και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται αυτή την αγάπη στα social media.

https://www.instagram.com/p/CebGySBACAf

Η -ανάμεσα σε πολλά άλλα- instagrammer, είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για το πόσο περήφανη είναι για την αδερφή της, η οποία μεγαλώνει μόνη της την κόρη της. Είναι γνωστό, πως η εντυπωσιακή και δυναμική Ελίνα αποφάσισε να φέρει στον κόσμο μόνη της ένα παιδί, κάτι που απαιτεί θάρρος και προϋποθέτει αγάπη.

«Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Είναι ένα καταπληκτικό μωράκι. Είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Το προσπαθούσε καιρό και τελικά ο κύριος Παράσχος έκανε το θαύμα του και πήγαν όλα πολύ καλά.

Η αδερφή μου μένει μόνη της αλλά βλεπόμαστε συνέχεια με self test. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της. Το παιδί το έκανε μόνη της. Είναι μια ιδιαίτερη απόφαση, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Επειδή ήμουν κοντά με την αδερφή μου όλη αυτή την τριετία που προσπαθούσε, είναι μια ψυχολογικά επώδυνη διαδικασία. Όταν τελικά συνέβη, ένιωσα… συγκινούμαι τώρα… ήταν θεόσταλτο. Είναι μεγάλη η ευτυχία και η χαρά μας. Προσευχόμασταν πολύ καιρό».

https://www.instagram.com/p/COXrRA3gnZ4

Σε άλλη συνέντευξή της, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» (11/12/21) η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αναφέρθηκε ξανά στην απόφαση της αδερφής της, Ελίνας να αποκτήσει την Κατερίνα.

«Αρχικά να πω ότι θαυμάζω πάρα πολύ την αδερφή μου. Πήρε μία απόφαση που είναι πολύ γενναία και νομίζω ότι αν ήμουν στην ίδια φάση με την αδερφή μου και είχα φτάσει σε μία ηλικία που είχα αποφασίσει ότι εγώ θέλω να κάνω ένα παιδί αλλά δεν υπήρχε ο κατάλληλος σύντροφος για κάτι τέτοιο, ναι θα το έκανα.

Γιατί τη βλέπω τώρα πώς είναι με το μωρό της που είναι τόσο καλή μαμά και δίνει τόση αγάπη σε αυτό το μωρό, είναι τόσο συνειδητοποιημένη, έχει και τη βοήθεια όλης της οικογένειας… Νομίζω ότι και μετά από αρκετά χρόνια που προσπαθούσε η αδερφή μου, δεν ήταν κάτι που έγινε εύκολα.

Νομίζω πως κάθε γυναίκα που αποφασίζει να κάνει κάτι τέτοιο, ξέρει πολύ καλά γιατί το κάνει. Το θέλει και το προσπαθεί πολύ και εφόσον είναι έτοιμη να δώσει αγάπη, και μπορεί να μην υπάρχουν οι καταλληλότερες συνθήκες γύρω-γύρω, αλλά η πιο κατάλληλη συνθήκη είναι η αγάπη, νομίζω ότι είναι κάτι πολύ δυνατό και όμορφο που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα».

https://www.instagram.com/p/Che_kGmMxDG
https://www.instagram.com/p/Chka2lOAEpO

Η Κατερίνα- Μαρία ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2021 και η περήφανη θεία είχε γράψει τότε στα social media:

«Εύχομαι να γίνω τόσο καλή θεία, όσο η μαμά σου στα ξαδέρφια σου».

Όπως έχεις καταλάβει, δεν είναι λίγες οι φορές που θεία και ανιψιά έχουν ποζάρει μαζί στα social media και το αποτέλεσμα είναι τόσο υπέροχο όσο τα πλάνα παρακάτω.

Θυμίζουμε ότι η ίδια από το 2004 μέχρι το 2009 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους της. Τον Διονύση (31 Δεκεμβρίου 2004) και τον Φίλιππο (23 Μαρτίου 2006).

H Ντορέτα Παπαδημητρίου καμαρώνει δίπλα στους γιους της και χαρούμενη που βαφτίστηκε η ανηψιά της

Από τη στιγμή που γεννήθηκε πριν από 1,5 χρόνο η ανιψιά της Ντορέτας Παπαδημητρίου, δεν την άφησε στιγμή από την αγκαλιά της. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη για το νέο μέλος της οικογένειας και κόρη της αδελφής της Ελίνας. Σήμερα στην Τήνο, έγινε και η βάφτισή της και η συγκίνηση της αλλά και η περηφάνια της για την μικρή, δεν είχε προηγούμενο. Στο πλάι της ήταν οι δύο γιοί της, ο Φίλιππος και ο Διονύσης τους οποίους μας τους αποκαλύπτει για πρώτη φορά.

dorettagioi.jpg

Το λουλούδι της οικογένειας και το τάμα στην Τήνο

Πριν από αρκετούς μήνες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε αποκαλύψει, πως η αδελφή της Ελίνα μετά από μία πολύχρονη προσπάθεια είχε καταφέρει να γίνει μητέρα. Είχε δηλώσει μάλιστα πως είχαν ταξιδέψει μαζί στην Τήνο για να κάνουν ένα τάμα, ενώ είχε εκφράσει την περηφάνια της για την απόφαση που πήρε τελικά η αδελφή της:

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο την αγαπάω, είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία. Τα κοριτσάκια έχουν άλλη γλύκα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Η αδερφή μου είναι μεγαλύτερη, το ήθελε πολύ και το προσπαθούσε καιρό. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της, δεν είναι παντρεμένη το έκανε μόνη της. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαι περήφανη για την αδερφή μου, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα».

Η αδυναμία στην μικρή, η οποία από τις 28/11 ακούει στο όνομα Κατερίνα - Μαρία ήταν εμφανής και η Ντορέττα δεν σταμάτησε να την φωτογραφίζει. Σε πάρκο να βλέπει τα άλλα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο η Κατερίνα; Δίπλα της η θεία της να τη φωτογραφίζει. Αγνάντευε την θάλασσα η μικρή; Από κοντά η περήφανη θεία να την αποκαλεί το λουλούδι της. Ακόμη και μετά την βάφτιση ήταν με ένα κινητό στο χέρι για να μην χάσει στιγμιότυπο από την πιο χαρούμενη μέρα για όλη την οικογένεια.

Περήφανα πρώτα ξαδέλφια αλλά και συνοδοί της μαμάς τους, οι δύο γιοι της ηθοποιού, ο Φίλιππος και ο Διονύσης, οι οποίοι πλέον την έχουν ξεπεράσει στο ύψος, όπως είδαμε και στο στιγμιότυπο που και εκείνη δημοσίευσε.