Spring colors! Αν θες να τονίσεις το βλέμμα σου πες «ναι» στα χρωματιστά μολύβια ματιών

Μαρία Ροδίτη
Spring colors! Αν θες να τονίσεις το βλέμμα σου πες «ναι» στα χρωματιστά μολύβια ματιών
@thanosvogiatzis

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου δοκίμασαν μακιγιάζ με χρωματιστά μολύβια ματιών και το αποτέλεσμα είναι ultra chic και εντυπωσιακό.

Η άνοιξη είναι εδώ! Τα χρώματα είναι παντού γύρω μας, από τα ρούχα, τα αξεσουάρ μέχρι και την ανθισμένη φύση. Να μην μπουν, λοιπόν, και στο μακιγιάζ μας; Ναι, καλά κατάλαβες! Φέτος την άνοιξη το χρώμα θα κάνει αισθητή την παρουσία του και στα make up looks μας με τις celebrities να έχουν ήδη κάνει… τους πειραματισμούς τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, για παράδειγμα, έχουν δοκιμάσει ήδη τα έντονα χρώματα στα μολύβια ματιών, τα οποία δίνουν βάθος στο βλέμμα και τονίζουν το χρώμα των ματιών. Ώρα να το τολμήσεις κι εσύ, δεν νομίζεις;

Copy the look: 10 φούξια κραγιόν για ν’ αντιγράψεις το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελεονώρα Μελέτη με πράσινο μολύβι ματιών

Ο Θάνος Βογιατζής είναι make up artist που επιμελείται το μακιγιάζ πολλών Ελληνίδων celebrities- ανάμεσά τους και η Ελεονώρα Μελέτη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο Θάνος, λοιπόν, ανάμεσα σε πολλά chic make up looks που έχει κάνει στην Ελεονώρα για την πρωινή εκπομπή της στο MEGA, «Mega Καλημέρα», χρησιμοποίησε και πράσινο μολύβι ματιών.

eleonora_makigiaz.jpg

Όπως βλέπεις, τα χείλη και τα άνω βλέφαρα έχουν διατηρηθεί σε ροζ τόνους, με το πράσινο μολύβι ματιών στο κάτω βλέφαρο της παρουσιάστριας να κάνει τη διαφορά. Ο Θάνος Βογιατζής έχει βάλει γενναίες δόσεις πράσινου μολυβιού στην Ελεονώρα Μελέτη, το οποίο έχει μεταμορφώσει κυριολεκτικά το βλέμμα της κι έχει κάνει το γαλαζοπράσινο χρώμα των ματιών της ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με ροζ μολύβι ματιών

Με ένα scroll στο Instagram της Ντορέττας Παπαδημητρίου θα καταλάβεις πως λατρεύει τις nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ της. Nude κραγιόν, σκιές σε καφέ και μπεζ αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους στα make up looks της.

doretta_makigiaz.jpg

Ωστόσο, πού και πού η ηθοποιός τολμά και μας εκπλήσσει. Έτσι κι έγινε πρόσφατα, όταν η Ντορέττα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του make up artist, Θάνου Βογιατζή, έχοντας δοκιμάσει ένα χρωματιστό μολύβι ματιών. Ειδικότερα, η ηθοποιός επέλεξε ένα βερικοκί κραγιόν και γήινες σκιές στα μάτια με το highlight στο μακιγιάζ της να είναι το έντονο ροζ μολύβι ματιών στο κάτω βλέφαρό της. Και, όπως βλέπεις, με αυτήν την επιλογή της το βλέμμα της πήγε σε άλλο level.

Τι λες; Εσύ θα δοκιμάσεις αυτό το super hot make up trend; Εμείς, πάντως, σε προτρέπουμε να το κάνεις για να απογειώσεις και τα βραδινά σου σύνολα από εδώ και στο εξής. Τσέκαρε, λοιπόν, την gallery με τα υπέροχα, χρωματιστά μολύβια ματιών και ετοιμάσου για το επόμενο shopping therapy σου!