Η μεγάλη αλλαγή της Ντορέττας Παπαδημητρίου θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά μία ανανέωση

Η μεγάλη αλλαγή της Ντορέττας Παπαδημητρίου θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά μία ανανέωση

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα πολύ διαφορετικό look.

Δεν είναι όλοι άνθρωποι των αλλαγών. Κάποιοι τις επιλέγουν με εξαιρετική ευκολία, ενώ άλλοι τις αποφεύγουν, διότι αποτελούν έναν παράγοντα που τους αγχώνει επικίνδυνα. Ειδικά όταν πρόκειται για την εξωτερική εμφάνιση.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, πάντως, εμφανίστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram με μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αφήνοντας για λίγο το κατάξανθο χρώμα της στην άκρη.

Η φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με καστανά μαλλιά

Η 42χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια, το απόγευμα της Παρασκευής, έκανε ένα story στο προφίλ της, στο οποίο υπάρχει μία selfie με καστανά μαλλιά.

ntoretta_papadimitriou_mallia4.jpg

Κατευθείαν διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για μία μόνιμη αλλαγή, αφού βρισκόταν σε κατάστημα με περούκες και δοκίμαζε -πιθανότατα για κάποιον ρόλο της-, όμως, και πάλι, το κοινό της είχε την ευκαιρία να τη δει με εντελώς διαφορετικά μαλλιά.

Μπορεί το ξανθό να πηγαίνει ιδιαίτερα στην Παπαδημητρίου, ωστόσο, και το καστανό της δίνει έναν διαφορετικό «αέρα» που θα μπορούσε να αποτελέσει μία ενδιαφέρουσα αλλαγή.

Δες κι εδώ μία γκάλερι με φωτογραφίες με τα ξανθά της μαλλιά:

Το σίγουρο είναι ότι βλέποντας τους πειραματισμούς της Ντορέττας, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να επεξεργαστείς μία αλλαγή. Ειδικά αν μπορείς να δεις πρώτα με την ασφάλεια της περούκας πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα πριν κάνεις τη μόνιμη αλλαγή σου.

Το μήνυμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τις Πανελλήνιες

Πρόσφατα, η Παπαδημητρίου έκανε ένα post για τις Πανελλήνιες για τον μεγάλο της γιο, Φίλιππο Πηλαδάκη, που πήγε να γράψει το τελευταίο μάθημα, δηλώνοντας την περηφάνεια της και εξηγώντας την πραγματική ουσία της ζωής.

https://www.instagram.com/p/Cent8hagcIA

«Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που τελείωσαν τις πανελλήνιες εξετάσεις σήμερα. Όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα, να θυμάστε ότι πολλές φορές η ζωή έχει για εμάς υπέροχα σχέδια, που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε σκεφτεί ή φανταστεί. Τώρα ξεκινούν όλα. Παιδί μου, πόσο περήφανη είμαι για σένα. Πόσο Σ´αγαπώ! Και πόσο δεν εξαρτάται αυτό από βαθμούς κ σωστές απαντήσεις. Σ´ευχαριστώ που είσαι ο άνθρωπος που είσαι. Είσαι σπουδαίος», έγραψε.

Όλες οι μαμάδες ταυτίζονται με το μήνυμα της Ντορέτας Παπαδημητρίου για τις Πανελλήνιες