Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαγιό είναι ένα Love Island από μόνη της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαγιό είναι ένα Love Island από μόνη της
Instagram

Αυτά είναι τα σχέδια που επέλεξε για το καλοκαίρι του 2022. 

Star, Alpha και τώρα SKAI: Αυτή είναι η σειρά των τηλεοπτικών καναλιών που ενέταξαν στο δυναμικό τους την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα τελευταία χρόνια. Από τότε δηλαδή που εγκατέλειψε την Αμερική για την Ελλάδα, τη Νέα Υόρκη για την Αθήνα. GNTM, Pop Up, Style Me Up και τώρα Love Island είναι αντίστοιχα τα τηλεοπτικά projects που συμμετέχει ή παρουσιάζει.

https://www.instagram.com/p/CYEWOBzMVVU

Παρόλο που τα νέα είχαν γίνει γνωστά αρκετά νωρίτερα, η ίδια μοιράστηκε τα της τηλεοπτικής της μεταγραφής μέσα από μια πρωτότυπη ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram στις 8 Αυγούστου.

«Στη ζωή θα βρεις μπροστά σου πολλές κλειστές πόρτες και θα ακούσεις πολλά όχι. Θα βρεις όμως και ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα, σε στηρίζουν και σου δίνουν την ευκαιρία. Κρατάω αυτή την όμορφη εκκίνηση που μου χάρισαν οι άνθρωποι του @alphatv , την πίστη και την αγάπη τους. Και τους ευχαριστώ.

Τώρα δίνω με χαρά τη σκυτάλη στο όραμα της νέας μου τηλεοπτικής οικογένειας στον @skaitv.gr. Από μένα λοιπόν είναι όχι σε όλα τα όχι που άκουσα και σε συμπεριφορές που δεν κατανόησα ποτέ, thank you tho, με μάθατε τόσα πολλά. Για πάντα ευγνώμων.

ΝΑΙ λέω πάντα και για πάντα μόνο σε εσάς και σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου χαρίσατε μια νέα ζωή. Χρωματιστή, γεμάτη προκλήσεις και απέραντη αγάπη» έγραψε το 34χρονο μοντέλο κρατώντας με περηφάνεια έναν πίνακα που έγραφε: Alpha Females always look upon the Skai.

https://www.instagram.com/p/Cg_eSQUM8tQ

https://www.instagram.com/reel/Cg_fHVBADKb/?utm_source=ig_web_copy_link

Το καλοκαίρι λοιπόν επισήμως ξεκινά την πρώτη μέρα του Ιούνη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όμως αποφάσισε να το ξεκινήσει λίγο νωρίτερα φέτος. Πιο συγκεκριμένα, με το που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για λογαριασμό της εκπομπής Style Me Up που παρουσίασε στον Alpha, άρχισε τα ταξίδια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. LA, Χαβάη και Τζαμάικα, ήταν μερικά από τα μαγικά μέρη που επισκέφθηκε «παίρνοντας» και εμάς μαζί της σε μέρη τροπικά και προορισμούς εξωτικούς.

Φυσικά, εκτός από τα υπέροχα τοπία, την παράσταση έκλεψαν οι αναρτήσεις που έκανε με μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό.

Στις 14 Ιουνίου άρχισαν και οι εγχώριες εξορμήσεις. Πρώτα πρώτα, ο αγαπημένος της προορισμός, τα Κουφονήσια. Όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην τοποθεσία και κάθε χρόνο την τιμά μαζί με το girl squad της με τις κολλητές της.

Και φυσικά, δεν έλειψε από το πρόγραμμα και η Μύκονος.

https://www.instagram.com/p/Cfq_naWMtW8
https://www.instagram.com/p/Cftg1k-MRwa
https://www.instagram.com/p/ChcMho0Mwt3

Η επανασύνδεση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Οι τελευταίοι μήνες ήταν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κομβικής σημασίας, αφού υπήρξε μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην προσωπική της ζωή και μια καθοριστική επανασύνδεση. Όχι με τον τράπερ Σνικ με τον οποίο είχε σχέση για 1,5 περίπου χρόνο, αλλά με τον αρχιτέκτονα και πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και το φετινό καλοκαίρι θα μείνει σίγουρα στη μνήμη τους για πάντα. Μετά τα Κουφονήσια λοιπόν, επισκέφθηκαν και τη μυσταγωγική Πάτμο. Το μοντέλο δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική ανάρτηση στα προσωπικά της social media, αλλά τα δημοσιεύματα τη θέλουν να βρέθηκε στο νησί των Δωδεκανήσων λίγο πριν αναχωρήσει για Τενερίφη (εκεί θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του Love Island). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife και της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου, οι δυο τους επιζητούν χαλάρωση αλλά και ιδιωτικότητα, οπότε η Πάτμος αποτέλεσε ιδανικό προορισμό.

Η επανασύνδεση έγινε για πρώτη φορά γνωστή μέσα από το περιοδικό Hello! Στις αρχές του καλοκαιριού, όταν ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τους απαθανάτισε μαζί στα Κουφονήσια χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους. Αγκαλιές, φιλιά και πολλές κινήσεις αγάπης και οικειότητας είναι όσα τους «πρόδωσαν», και πρόκειται πράγματι για ένα ιδιαίτερα ταιριαστό ζευγάρι.

Να αναφέρουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης υπήρξαν παντρεμένοι στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν 12 χρόνια πριν, το 2010 και ο έρωτας δεν άργησε να έρθει. Εκείνος δραστηριοποιείτο ως αρχιτέκτονας στον Βόλο, ενώ η 34χρονη κυνηγούσε στις ΗΠΑ το αμερικάνικο όνειρο, προκειμένου να δημιουργήσει μια καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ πριν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Όπως είναι φυσικό, η τεράστια απόσταση δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη τη σχέση τους και παρόλο που το 2015 αποφάσισαν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά τράβηξαν δρόμους χωριστούς. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο και κράτησε μέχρι τον Μάρτιο του 2018.

Στις 2 Ιουλίου, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! Εξασφάλισε μερικές τρυφερές φωτογραφίες τους από την παραλία Πορί στα Κουφονήσια, ενώ άνθρωπος από το περιβάλλον τους ανέφερε στο περιοδικό ότι «μπορεί να είχαν χωρίσει, διατηρούσαν όμως άριστες σχέσεις. Ο ένας δεν έβγαλε από τη ζωή του τον άλλο και είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία».

Στην τελευταία συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro, η Ηλιάνα Παπγεωργίου ρωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο και για τον Snik. Χαρακτηριστικά, ο παρουσιαστής της είπε: «Με ρωτάνε τα παιδιά στο γραφείο τι ερωτεύτηκες στον Snik. Το ρωτάνε βέβαια γιατί φαινομενικά είστε δύο άλλοι πλανήτες», με εκείνη να απαντά: «Φαινομενικά είμαστε. Ερωτεύτηκα την καλοσύνη του Δημήτρη, την αμεσότητα του, την ειλικρίνεια που συνάντησα για πρώτη φορά σε άνθρωπο στην Ελλάδα. Ειλικρίνεια στα πάντα του. Με νοιάζεται αληθινά, είναι τζέντλεμαν. Όπως το έχουμε δει στις παλιές ταινίες. Όταν ερωτεύεσαι με κάποιον, Πέτρο, δε σε νοιάζει τι λέει ο καθένας. Αυτό που είχα με τον Δημήτρη δε μετριέται με την εμφάνιση, με τα ρούχα που φοράει, τι αυτοκίνητο οδηγάει και αν είναι πρώτος στο Spotify. Εμένα με νοιάζει όταν ξαπλώνουμε μαζί το βράδυ στο κρεβάτι, να σκέφτεται να φέρει ένα ποτήρι νερό για μένα».

Ενώ αφού διέψευσε τις φήμες περί επανασύνδεσης, είπε για το είδος της σχέσης τους «Είμαστε δύο άνθρωποι αγαπημένοι που βρεθήκαμε ώριμα, χωρίσαμε ώριμα και απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου».