Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το cut out φόρεμα της είναι το item που θέλουμε για τα βράδια στο νησί

Ναταλία Κατσακιώρη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το cut out φόρεμα της είναι το item που θέλουμε για τα βράδια στο νησί

Η μεγαλύτερη τάση στα φορέματα της σεζόν.

Καλοκαίρι και ζέστη και η θερμοκρασία ανέβηκε κατακόρυφα κια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που με την τελευταία της ανάρτηση στον προςσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έβαλε ένα touch of sexiness στη μέρα μας. Εδώ και αρκετό καιρό η Ηλιάνα απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και φροντίζει να μοιράζεται μαζί μας όλα τα summer looks της.

Από τα μαγιό και τα beach wears, μέχρι όλα τα casual looks, αλλά και τα βραδινά της σύνολα η Ηλιάνα φαίνεται πως είναι σε sexy mood, με καλοκαιρινή αύρα, δοκιμάζοντας τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ανάλαφρα φορέματα, low rise παντελόνια, satin φούστες, εντυπωσιακά μαντήλια στα μαλλιά και ενημερωμένα flats, είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα της ρούχα, που θα την δεις να φοράει τακτικά.

Στο τελευταίο της post η Ηλιάνα μας έδειξε το look που επέλεξε για μία βραδιά με θέατρο και dinner, όπου υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Το μαύρο cut out φόρεμα της Ηλιάνας επαναπροσδιορίζει το lbd.

Αν είσαι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχεις φορέσει αυτό το μαύρο cut out φόρεμα, τότε η πόζα που του αξίζει είναι μπροστά από έναν ολόλευκο τοίχο. Μαυρισμένη και καλοκαιρινή φόρεσε το sexy little black φόρεμα της, που συνδύασε ιδανικά για μία βραδινή έξοδο με φίλους. Πρόκειται για ένα δροσερό, λινό, μαύρο φόρεμα με μεγάλο βαθύ cut out στο ντεκολτέ και πλεκτές λεπτομέρειες στη μέση. Το συγκεκριμένο item έχει την ιδανική loose γραμμή, με αρχαιοελληνικές πτυχώσεις και μεγάλα σκισίματα στα πόδια.

https://www.instagram.com/p/Cgr2NK5Mst_

Η Ηλιάνα το συνδύασε με ασορτί knitted τσάντα και διακριτικά χρυσά κοσμήματα, ενώ τα μαλλιά της ακολούθησαν το θαλασσινό mood του outfit με ένα wet look. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι η απόδειξη ότι μπορείς να υιοθετήσεις την τάση των cut out dresses και με έναν διαφορετικό τρόπο, εκτός από το γνωστό shape με τα ανοίγματα στη μέση και κάτω από το στήθος. Η sexy αυτή εκδοχή του cut out φορέματος μπορεί να συνοδευτεί και με το bikini top σου, αν δεν νιώθεις τόσο άνετα με το ανοιχτό ντελκολτέ χωρίς να χάσεις κάτι από το στυλ, που θέλεις να πετύχεις.