Το άδοξο τέλος στην ιστορία αγάπης του Sylvester Stallone με την Jennifer Flavin

Το άδοξο τέλος στην ιστορία αγάπης του Sylvester Stallone με την Jennifer Flavin
Invision

Η σύζυγος του 75χρονου ηθοποιού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από 25 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου.

Δύσκολες στιγμές περνά ο Sylvester Stallone αφού η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. O Sly φαίνεται πως θα ακολουθήσει την μοναχική μοίρα των ηρώων που υποδύθηκε, όπως εκείνη του Rocky Balboa και του John Rambo.

Οι φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο διάστημα ήθελαν το ζευγάρι να περνά κρίση στον γάμο του, με μερικές πρόσφατες φωτογραφίες του ηθοποιού να επιβεβαιώνουν αυτό που ο ίδιος αρνείται. Η ανακοίνωση του χωρισμού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αφού το ζευγάρι πριν από 3 μήνες γιόρτασε αγαπημένο την ασημένια επέτειο γάμου τους, ενώ όπως δήλωσαν πήγες η Flavin επισκεπτόταν πολύ συχνά το σετ του Stallone, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.

Χωρισμός για Stallone-Flavin μετά από 25 χρόνια γάμου και 3 παιδιά

Η Daily Mail είχε δημοσιεύσει (τη Δευτέρα 22 Αυγούστου) φωτογραφίες του 76χρονου ηθοποιού, στις οποίες διακρίνεται πως στο δεξί του μπράτσο δεν βρίσκεται πλέον το τατουάζ που απεικόνιζε την Jennifer Flavin. Η προσωπογραφία καλύφθηκε από τη μορφή του σκύλου Butkus, από τις επιτυχημένες ταινίες του «Rocky».

Πριν λίγες ημέρες η σύζυγος του Χολυγουντιανού σταρ έκανε μια αινιγματική δημοσίευση στο Instagram, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τις τρεις κόρες τους, χωρίς να βλέπουμε τον Stallone στο πλάνο.

https://www.instagram.com/p/ChFw15yvCtF

«Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα», έγραψε το πρώην μοντέλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Flavin δεν ακολουθεί πλέον τον σύζυγό της στο Instagram. H 54χρονη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την προηγούμενη Παρασκευή και ισχυρίζεται ότι ο Stallone έχει κρύψει τα συζυγικά τους περιουσιακά στοιχεία, αναφέρει η «Daily Mail», που επικαλείται το Closer Weekly.

https://www.instagram.com/p/CdrO_BsJJiK

Δικαστικά έγγραφα που παρέλαβε η Page Six αποδεικνύουν πως η σύζυγός του έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ ζητά να «κατανεμηθούν ισάξια μεταξύ τους» τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Το τατουάζ που έσβησε ο Stallone επιβεβαιώνει τον χωρισμό

Εκπρόσωπος του 76χρονου σταρ δήλωσε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ του ζευγαριού και πρόκειται για παρεξήγηση, συμπληρώνοντας πως ο πελάτης του επιχείρησε να ανανεώσει το τατουάζ της συζύγου του, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

«Ο κύριος Stallone σκόπευε να ανανεώσει την εικόνα του τατουάζ της συζύγου του, ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν μη ικανοποιητικά και αδιόρθωτα. Έπρεπε να καλύψει την εικόνα με ένα τατουάζ του σκύλου του από το Rocky. Ο κύριος Stallone αγαπά την οικογένειά του και αυτή τη στιγμή γυρίζουν μαζί ένα reality, που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Paramount+», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος.

H 25η επέτειος και τα τρυφερά λόγια

Τον περασμένο Μάϊο το ζευγάρι γιόρτασε 25 χρόνια έγγαμου βίου. Με αφορμή την επέτειό τους ο Stallone δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες πέρα από το αγαπημένο ζεύγος βλέπουμε και τις τρεις κούκλες κόρες τους.

https://www.instagram.com/p/CZ-zLWptXwA

«Ευτυχισμένη 25η επέτειος στην υπέροχη σύζυγό μου. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψουν τι σημαίνει αυτή η απίστευτα ανιδιοτελής αφοσιωμένη, υπομονετική γυναίκα για τη ζωή μας και εύχομαι μόνο να γίνουν άλλα 25! Ευχαριστώ γλυκιά μου!», έγραψε στο post του ο ηθοποιός.

«Χρόνια μας πολλά! 23 χρόνια μαζί», έγραψε η Flavin στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Stallone.

Το χρονικό της μακροχρόνιας σχέσης τους

Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin είναι μαζί από το 1988, από τότε που διαλύθηκε ο δεύτερος γάμος του ηθοποιού, με την Brigitte Nielsen. Παντρεύτηκαν το 1997 και χώρισαν για ένα διάστημα, όταν το μοντέλο Janice Dickinson ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός ήταν ο πατέρας της κόρης της, γεγονός που διαψεύστηκε από τεστ πατρότητας. Μετά το αποτέλεσμα του test DNA, ο Stallone επέστρεψε στη Flavin.

Η Flavin στο παρελθόν είχε δηλώσει για τον Stallone, σχετικά με τις παράλληλες σχέσεις που του καταλόγιζαν: «Δεν είμαι αγαθή για το τι συμβαίνει όταν δεν είμαι εκεί, είναι ένας 45χρονος άνδρας, δεν μπορώ να αλλάξω το πώς είναι. Δεν είναι ότι με απατάει κάθε ημέρα της εβδομάδας. Περνάμε τις 5 από τις 7 νύχτες μαζί, επομένως δεν ξέρω πού θα έβρισκε τον χρόνο».

Ακολούθησε ένα ακόμα διάλειμμα στη σχέση τους, όταν αναπτύχθηκε ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Stallone και την ηθοποιό Angie Everhart. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις κόρες: την 20χρονη Scarlet, την 24χρονη Sistine και την 25χρονη Sofia.

Οι προηγούμενοι γάμοι και ο χαμός του γιου του Stallone

Όχι έναν αλλά 3 γάμους έχει κάνει ο Sylvester Stallone. Ο πρώτος του γάμος ήταν με τη φωτογράφο Sasha Czack τον Δεκέμβριο του 1974. Χώρισαν τον Φεβρουάριο του 1985. Aπέκτησαν 2 γιους, τον Sage Stallone και τον Seargeoh Stallone.

Το 2012 ο γιος του ηθοποιού, Sage Stallone βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Hollywood. Ο θάνατος του 36χρονου όπως καταγράφει το ρεπορτάζ της Daily Mail οφείλεται σε υπερβολική δόση χαπιών, κάθως στο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρός υπήρχαν πολλά συνταγογραφημένα μπουκάλια, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο νεαρός Stallone που ήταν επίδοξος ηθοποιός και σκηνοθέτης πέθανε στο σπίτι του και βρέθηκε από την οικονόμο.

«Είναι μια τραγωδία. Ήταν ένας νεαρός ταλαντούχος πολύ καλός σκηνοθέτης και ένα υπέροχο πρόσωπο» είπε ο δικηγόρος για τον Σαγκ Σταλόνε. «Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιο τραγικό ατύχημα. Ήταν γεμάτος ζωή. Δεν ήταν καταθλιπτικός».

Η δεύτερη σύζυγος του Stallone, Brigitte Nielsen έπαιξε στις ταινίες Rocky και Cobra. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για δύο χρόνια από το 1985 έως το 1987. Σε συνέντευξη της η Nielsen δήλωσε ότι δεν έπρεπε να παντρευτούν ποτέ.

Πηγή κεντρικής: apimages.com