Το τρυφερό post της Menounos για τα γενέθλια του Sylvester Stallone

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το τρυφερό post της Menounos για τα γενέθλια του Sylvester Stallone

Ο διάσημος ηθοποιός έγινε 75 ετών.

Ημέρα χαράς για τον Sylvester Stallone αφού γιόρτασε τα 75α γενέθλιά του. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του Fennifer και τις 3 κόρες τους. Η Maria Menounos τρέφει μεγάλη συμπάθεια στον ηθοποιό αφού ήταν ένα από τα άτομα που της στάθηκαν στην μεγάλη περιπέτεια της υγείας της.

https://www.instagram.com/p/CQ_xm5hpTSo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο 75χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία με τις γυναίκες της ζωής του από τα γενέθλια, γράφοντας: «Και η υπέροχη οικογένειά μου είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα να λάβω!».

Το τρυφερό μήνυμα της παρουσιάστριας



Η Maria Menounos έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση με αφορμή τα 75α γενέθλια του ηθοποιού. Συγκεκριμένα δημοσίευσε δύο #throwback φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Συνήθως δεν κάνω αναρτήσεις γενεθλίων, αλλά αυτή είναι ξεχωριστή. Χρόνια πολλά @officialslystallone ! Μας έχεις διδάξει τόσα πολλά πράγματα όπως ναα μην το βάζεις ποτέ κάτω. Να πιστεύεις στον εαυτό σας με κάθε κόστος. Να διανύεις την απόσταση και να δίνεις τα πάντα είναι η μεγαλύτερη και πιο αληθινή νίκη. Η εργασία σου μπροστά αλλά και πίσω από την κάμερα δεν θα ξεπεραστεί ποτέ.

Το μήνυμα της Maria Menounos για τη μεταθανάτια ζωή συγκινεί (photos)

Ποιος άλλος μπορεί να πει ότι δημιούργησε ένα franchise που εξακολουθεί να αγγίζει και να διδάσκει τους ανθρώπους σχεδόν 50 χρόνια αργότερα ....και συνεχίζει!!! Στο έχω ξαναπεί, ότι τα λόγια σου με έχουν συντροφεύσει στις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μου. Ήταν οι φάροι μου τη νύχτα. Και ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη. Οι ταινίες σου μας εμπνέουν, μας διδάσκουν και μας δείχνουν νέους τρόπους. Αυτό ήταν το Rocky για μένα και για εκατομμύρια άλλους.

Δεν είναι το πόσο σκληρά χτυπάς, είναι το πόσο σκληρά μπορείς να χτυπηθείς και να συνεχίσεις να προχωράς. Αυτό βίωσα κατά τη μεγάλη χειρουργική επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο. Αυτά ήταν τα πρώτα μου λόγια μετά τη χειρουργική επέμβαση που ο Kev ευτυχώς τράβηξε με την κάμερα. Απίστευτη πρόταση κι ας είναι μόνο μία γραμμή. Υπάρχουν τόσα πολλά περισσότερα. Όλα από εσένα και την καρδιά σου. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μοιράστηκες την ψυχή σου με εμάς και αποτέλεσες έμπνευση για όλους!».

https://www.instagram.com/p/CRADjSaJw8w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απάντηση του Stallone και το εμψυχωτικό μήνυμα

«Αγαπητή Μαρία, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αλλά στην πραγματικότητα εσύ είσαι έμπνευση για μένα!.Από την πρώτη φορά που σε γνώρισα, με ενδιέφερε πάντα η αφοσίωσή σου στην στιγμή και πόσο επαγγελματίας είσαι. Εκτός από το ότι έχεις ένα από τα καλύτερα γέλια όλων των εποχών , στο μυαλό μου είσαι ένα αιώνιο μέλος των καλόψυχων με μια καρδιά που δεν γνωρίζει όρια. Σε αγαπώ και συνέχισε να είσαι έτσι, παιδί μου!!!» έγραψε ο ηθοποιός κάτω από το post της όμορφης παρουσιάστριας.

Το συγκεκριμένο post της Μαρίας Menounos αποτελεί απόδειξη για το πώς τα λόγια κάποιου μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τις μεγαλύτερες δυσκολίες της ζωής σου.

Πηγή κεντρικής: @mariamenounos