Ο γιος της Βίκυς Καγιά, Κάρολος, είναι το mini me του μπαμπά του με την ομοιότητα να είναι «συγκλό»

Ο γιος της Βίκυς Καγιά, Κάρολος, είναι το mini me του μπαμπά του με την ομοιότητα να είναι «συγκλό»
Instagram

Σγουρομάλλης με κατάξανθα μαλλιά οι πόζες του συναγωνίζονται εκείνες του πρίγκιπα George. 

Η Βίκυ Καγιά έγινε μητέρα σε μια πλήρως συνειδητοποιημένη ηλικία, έχοντας χαράξει τη δική της πορεία και δημιουργώντας ένα ισχυρό όνομα στον χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης.

Η γνωριμία και ο έρωτας με τον Ηλία Κρασσά ήταν οι παράγοντες εκείνοι που έπαιξαν τον καθοριστικό ρόλο που γέννησαν μέσα της την επιθυμία να γίνει η ίδια μαμά. «Κοιμάμαι ελάχιστα, υπάρχουν παντού μωρουδιακά, η Μπιάνκα μυρίζει σαν μπισκότο! Άλλαξε το σπίτι μας! Τη θηλάζω κι είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι πολύ έντονη αυτή η επαφή του θηλασμού, αλλά δε νιώθω κουρασμένη. Έμαθα να την αλλάζω, να την κάνω μπάνιο, με τη βοήθεια μιας ευγενέστατης μαίας. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της μητρότητας, σοβαρό και σημαντικό ταυτόχρονα. Νιώθω την ευθύνη αυτού του μικρού πλάσματος, δε θέλω να την πονάω καθόλου», είχε πει στο περιοδικό «Hello» λίγο μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Ο λόγος για τη μικρή Μπιάνκα που είναι σήμερα επτά ετών και κυριολεκτικά σωσίας της μητέρας της.

Ο Κάρολος

Ωστόσο, ο ερχομός του μικρού Καρόλου στις 20 Ιανουαρίου 2018, έφερε τρόπον τινά τις ισορροπίες, αφού είναι ίδιος με τον μπαμπά του. Ο τετράχρονος γιος της παρουσιάστριας είναι ένα τρισχαριτωμένο αγοράκι με ξανθές μπούκλες, με ροδαλά μάγουλα και κατάλευκο δέρμα. Αν και ο Mr Fresh είναι μελαχρινός, τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν κατά πολύ όπως είναι ξεκάθαρο και από τις φωτογραφίες παρακάτω.

Μάλιστα, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει ότι οι πόζες του 4χρονου αγοριού συναγωνίζονται εκείνες του πρίγκιπα George

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της περήφανης μαμάς, είδαμε πως συνεχίζει τις ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά της, σε μία ανάπαυλα από τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM αλλά και του Shopping Star τα οποία είχαν ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες για την επόμενη σεζόν. Στο καρουζέλ φωτογραφιών που είναι από τις Κυκλάδες, σε κάποια πλάνα βλέπουμε τόσο τον Κάρολο όσο και τη μεγάλη του αδελφή, Μπιάνκα.

https://www.instagram.com/p/Chmke82qXS0
unknown_300984087_661698611978636_1250415937472980560_n.jpg

Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό Omikron και τον Γιώργο Πράσινο, η Βίκυ Καγιά είχε αναφερθεί στην οικογένειά της και τα δύο της αγγελούδια:

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες ξεχωριστή;

Προχθές. Όταν η Μπιάνκα μου είπε: «είσαι η καλύτερη από όλες!». Ένιωσα πολύ ξεχωριστή και ευτυχισμένη, ότι κάτι έκανα και εγώ σωστά σε αυτή τη ζωή!

Η οικογένεια πάντως πρέπει να ήταν πάντα μέρος της στοχοπροσήλωσής σου… Αυτή την εντύπωση μου δίνεις…

Ήταν όνειρο ζωής! Όμως δεν ήταν να γίνει καταναγκαστικά, λόγω της ηλικίας, ή για να πω ότι «παντρεύτηκα»… Με τον Ηλία έγινε! Ο Ηλίας είναι για μένα η οικογένειά μου – το κατάλαβα όταν ένιωσα πως μαζί του αισθάνθηκα απόλυτη ασφάλεια και πως ήθελα να χάσω τον έλεγχο. Ηθελημένα, το άφησα το κοντρόλ. Ο Ηλίας έχει ένα πάρα πολύ αιχμηρό μυαλό, μια γεμάτη προσωπικότητα, μια ενέργεια δέκα φορές μεγαλύτερη από τη δική μου και είναι ένας άνθρωπος που, ό,τι λέει, το κάνει. Είναι άνδρας με την κλασική και παραδοσιακή έννοια του όρου. Και έχει και ένα σώμα πολύ νεανικό, γιατί ο Ηλίας με περνά μόνο δύο χρόνια. Επίσης, έχουμε παρόμοιες εμπειρίες, με την έννοια πως ό,τι καταφέραμε, τα κάναμε μόνοι μας.

Μπιάνκα και Κάρολος! Πόσο σε άλλαξε η μητρότητα;

Πολύ… Οι αγάπες μου! Έγινα άλλος άνθρωπος, έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου – ο τρόπος που αισθάνομαι, λειτουργώ και ονειρεύομαι. Σίγουρα είναι κουραστικό να είσαι μητέρα και να έχεις καριέρα, αλλά είναι τόσο μεγάλες οι χαρές που παίρνεις από τα παιδιά και τη μαγεία τους, που δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνα.

Αν έρθουν η Μπιάνκα, ή και ο Κάρολος, σε 12 χρόνια και σου πουν ότι θέλουν να γίνουν μοντέλα, ποια θα είναι η αντίδρασή σου;

Θα τους πάρω από το χέρι, και θα τους τα πω όλα: όλες τις επαφές που πρέπει να γνωρίζουν, τα πρακτορεία, σε ποια χώρα να πάνε… Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να ρωτήσεις και τον Ηλία… Αυτό είναι για άλλη συνέντευξη, μαζί του…

Όταν βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση, πόσο αυστηρή είσαι μαζί του;

Είμαι πάρα πολύ αυστηρή. Βέβαια, όχι όσο παλαιότερα. Με τα χρόνια, έχω μαλακώσει και οι εμπειρίες, οι αποτυχίες μου αλλά και οι επιτυχίες -όλα-, με έχουν φέρει σε ένα σημείο να μπορώ να απολαμβάνω. Πλέον γελώ με τα λάθη μου, τα σαρδάμ, ενώ παλαιότερα έμπαινα στη διαδικασία να διορθώνω τα πάντα επί τόπου.

Βρίσκεις χρόνο για τον Ηλία ώστε να ανανεώνετε τη σχέση σας;

Δεν έχουμε, αλλά ξεκλέβουμε δύο-τρία διήμερα μέσα στον χρόνο και πάμε κάπου. Αυτή είναι μια «ένεση» στη σχέση μας. Με τέσσερα παιδιά, δεν γίνεται αλλιώς – απλώς συνεχίζεις να στηρίζεις τον σύντροφό σου. Να, τέλη Οκτωβρίου, είχαμε πάει στη Νότια Ιταλία, και, έτσι όπως το βλέπω, το επόμενο ταξίδι θα είναι τον Φεβρουάριο – ούτε που ξέρω πού!

Θα ήθελες να μεγαλώσεις την οικογένειά σου;

Κι άλλο παιδί; Είσαι τρελός!

https://www.instagram.com/p/CeeuYC8qZsM

Ο γάμος και η βάφτιση

Το κορυφαίο μοντέλο που ετοιμάζεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της στο GNTM και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, με πολύ λίγους καλεσμένους. Στο εξωτερικό έγινε και η βάφτιση του Καρόλου, καθώς η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς βάφτισαν τον μικρό τους πρίγκιπα στο Μονακό σε στενό οικογενειακό κύκλο, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022.

Η κατάξανθη Μπιάνκα Κρασσά έχει αγάπη για τη μόδα ακριβώς όπως η μαμά της, Βίκυ Καγιά

Στις 25 του Μάη 2022, ξεπρόβαλε στην αρχική μας σελίδα στο Instagram ένα κοριτσάκι που παρέπεμπε σε πίνακα του Sandro Botticelli. Ήταν η κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά, η οποία συμπλήρωσε τα εφτά χρόνια ζωής και η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί μέσα από την ανάρτησή της.

Κατάξανθη, με πολλές καλοσχηματισμένες μπούκλες, ροδαλά μάγουλα και υπέροχο χαμόγελο, η Μπιάνκα Κρασσά έχει όντως αναγεννησιακή ομορφιά. Μάλιστα, για τους λάτρεις της γλωσσολογίας, το όνομά της προέρχεται από το σαιξπηρικό Blanche, σημαίνει «λευκή» και ταιριάζει άψογα με την κατάλευκη επιδερμίδα της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Βίκυ Καγιά είχε γράψει: «Χρόνια πολλά για τα 7α γενέθλια στο αγαπημένο μας κορίτσι! Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις! Να έχεις μια μέρα γεμάτη γέλιο, ευτυχία και χαρά! Σε αγαπάμε πάντα και για πάντα!».

https://www.instagram.com/p/Cd-YxQTqlBb

Όλα ξεκίνησαν όταν η Mrs «Συγκλό» γνώρισε τον Ηλία Κρασσά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Πόλη του Φωτός στις 18 Ιουλίου του 2014 και το 2015 ήρθε στον κόσμο η πηγή του δικού τους φωτός, μικρή Μπιάνκα.

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας λίγο αφότου έγινε μητέρα για πρώτη φορά, μίλησε για την εμπειρία του τοκετού της στο περιοδικό People: «Έμεινα άφωνη, γιατί δεν πονούσα, ούτε είχα αντιληφθεί πως είχαν αρχίσει οι συσπάσεις, γιατί θεωρούσα πως η ενόχληση που ένιωθα ήταν το μωρό που κλώτσαγε (…) Μόλις μου είπαν πως θα ήταν επικίνδυνο να επιχειρήσουμε φυσιολογικό τοκετό και θα ήταν πιο ασφαλές να πάμε σε καισαρική, δεν το σκέφτηκα δεύτερη στιγμή».

Το 2016, όταν η μικρή της είχε γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια, είχε πει στο περιοδικό People για το πώς πέρασαν την ημέρα αυτή. «Οικογενειακά, με φίλους και μωράκια στο σπίτι μας. Ήταν μια πολύ συγκινητική μέρα, η μικρούλα μας αγκάλιαζε όλους τους καλεσμένους μας, αποδείχτηκε πολύ κοινωνική! Δεν είχαμε ποτέ μέχρι εκείνη την ημέρα τόσο κόσμο στο σπίτι και φοβήθηκα μήπως κουραστεί και ενοχληθεί, αλλά άντεξε μέχρι τελικής πτώσεως. Της είχαμε οργανώσει ένα πολύ όμορφο πάρτι. Η τούρτα της ήταν με ελεφαντάκια, που της αρέσουν πάρα πολύ, σε παστέλ αποχρώσεις, με κυρίαρχο το ροζ. Η μικρή, ενθουσιασμένη, έβαλε το δαχτυλάκι της μέσα στην τούρτα και τη σκάλιζε, μάλιστα άνοιξε μια τρυπούλα. Για πρώτη φορά δοκίμασε σοκολάτα και παραδόξως δεν της άρεσε. Έκανε ένα μορφασμό, γύρισε από την άλλη πλευρά και πήγε να παίξει με τα παιχνίδια της».

https://www.instagram.com/p/B2cQlVeICsB

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η εφτάχρονη κόρη της Βίκυς Καγιά έχει δύο ονόματα, Μπιάνκα Αλεξάνδρα.

Στο ίδιο περιοδικό λοιπόν, η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει: «Ήταν ο λόγος που παντρευτήκαμε, ο λόγος που θέλαμε να έχουμε μια κοινή ζωή. Βέβαια, δεν περίμενα πως 18 Ιουλίου θα παντρευτούμε και γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου θα έχω μείνει έγκυος. Φανταζόμουν πως είναι μια διαδικασία που παίρνει πολύ καιρό και βρέθηκα προ ευχάριστης εκπλήξεως. Τα πράγματα με τον Ηλία έχουν έρθει όλα από μόνα τους, γιατί όταν είσαι χαλαρός όλα κλειδώνουν με ένα μαγικό τρόπο. Μου λένε ‘όλα στη σχέση σας έγιναν πολύ γρήγορα’, αλλά για μας δεν ήταν γρήγορα, ήταν όπως ακριβώς το νιώθαμε».

https://www.instagram.com/p/BuvlnioF1mB

Μερικά χρόνια αργότερα και ούσα πια μητέρα δύο παιδιών, η Βίκυ Καγιά μίληξε ξανά για την εμπειρία της μητρότητας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη. Θυμίζουμε ότι έχει ακόμη έναν γιο με τον σύζυγό της, τον μικρό Ηλία Κάρολο.

Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στη σχέση της με τους δικούς της γονείς, οι οποίοι δεν ήταν θετικοί στην ενασχόλησή της με το modelling. Προτιμούσαν να σπουδάσει Νομική και να γίνει δικηγόρος. Ίσως γι’ αυτό τώρα εκείνη να επιθυμεί να υποστηρίξει τα παιδιά της στα δικά τους όνειρα, όποια και αν ήταν αυτά.

Στον Κωνσταντίνο Τζούμα και την εκπομπή «Ένα απόγευμα με τον Κωνσταντίνο Τζούμα», είχε αναφερθεί και πάλι στη δυσκολία αυτή, λέγοντας «αφήστε τα παιδιά σας να είναι διαφορετικά».

Από εκεί και μόνο αντιλαμβανόμαστε τη δική της προσέγγιση γονεϊκότητα, μια προσέγγιση που θα επιτρέψει στη μικρή Μπιάνκα να «ανθίσει». «Αν παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό σου, είναι σαν να χάνεται η μαγεία», είχε πει.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μαμαδο-συζήτηση, είχε και με την Ελένη Μενεγάκη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της το 2019. Τότε μάλιστα μάθαμε πως η Μπιάνκα μοιάζει σαν αδερφή με τη μικρή Μαρίνα, την κόρη της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο.