Η Olivia Wilde παίρνει θέση για τα χαρτιά κηδεμονίας επί σκηνής και στρέφει τα βέλη της στο προφανές

Η Olivia Wilde παίρνει θέση για τα χαρτιά κηδεμονίας επί σκηνής και στρέφει τα βέλη της στο προφανές

Η Olivia Wilde στο CinemaCon 2022 

AP

Η ηθοποιός επιτέλους σχολιάζει την πολύ αμήχανη στιγμή στη σκηνή του CinemaCon.

Τον περασμένο Απρίλιο, τα φώτα στράφηκαν στη σκηνή του CinemaCon, όμως όχι μόνο με τον τρόπο που κανείς θα περίμενε. Την ώρα που η Olivia Wilde είχε το μικρόφωνο και μιλούσε για την ταινία της, Don’t Worry Darling, ξαφνικά ένας δικαστικός επιμελητής τής παρέδωσε έναν καφέ φάκελο με νομικά έγγραφα.

O δικαστικός επιμελητής παρέδωσε τα χαρτιά κηδεμονίας των παιδιών στην Olivia Wilde

Πολλοί απόρησαν τι συνέβη και τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτός ο φάκελος και η απάντηση ήρθε γρήγορα: ο πατέρας των παιδιών της, Jason Sudeikis, έστειλε έγγραφα που αφορούσαν στην κηδεμονία των παιδιών.

Η άμεση σκέψη στο μυαλό αρκετών φανς ήταν ότι ο πρωταγωνιστής του Ted Lasso το έκανε επίτηδες για να εκδικηθεί την πρώην του μετά τις φημολογίες περί απιστίας. Ο ίδιος, ωστόσο, μέσω των εκπροσώπων του αρνήθηκε εμπλοκή και δήλωσε πως δε γνώριζε πότε θα της παραδίδονταν τα έγγραφα.

«Τα έγγραφα συντάχθηκαν για τον καθορισμό της δικαιοδοσίας σχετικά με τα παιδιά της κας Wilde και του κ. Sudeikis. Ο κ. Sudeikis δεν γνώριζε προηγουμένως την ώρα ή τον τόπο παράδοσης του φακέλου, καθώς αυτό θα εξαρτιόταν αποκλειστικά από την εμπλεκόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών για τη διαδικασία και ποτέ δεν θα συμφωνούσε με την επίδοση του φακέλου με τόσο ακατάλληλο τρόπο».

«Αθώος» δηλώνει ο Jason Sudeikis για τα χαρτιά κηδεμονίας που έλαβε η Wilde στη σκηνή του CinemaCon

Η τοποθέτηση της Olivia Wilde

Τέσσερις μήνες μετά το περίφημο περιστατικό, η Wilde μίλησε στο Variety και τοποθετήθηκε σχετικά με την ημέρα και την ασφάλεια που εμφανώς δεν υπήρχε.

«Υπήρχε μία τεράστια παραβίαση της ασφάλειας, κάτι που είναι πολύ τρομακτικό. Πρέπει να περάσεις πολλά εμπόδια για να μπεις σε αυτό το δωμάτιο και να έχεις πολλές διαπιστεύσεις καθώς και ειδικά τεστ για τον COVID που έχουν γίνει από πριν και τα οποία σου δίνουν βραχιολάκια που ήταν απαραίτητα για να αποκτήσεις πρόσβαση στο γεγονός – αυτό ήταν μελετημένο», είπε η Wilde.

Η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis άρχισαν να βγαίνουν το 2011 και δύο χρόνια μετά αρραβωνιάστηκαν. Τον Νοέμβριο του 2020, ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, του 8χρονου Otis και της 5χρονης Josephine. Έκτοτε, οι δύο ηθοποιοί παλεύουν για την επιμέλεια.