Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis αποκάλυψαν τα κρυφά μυστικά της σχέσης τους με ένα βίντεο

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis αποκάλυψαν τα κρυφά μυστικά της σχέσης τους με ένα βίντεο

«Η γιαγιά και ο παππούς έκαναν το trend 3 μήνες αργότερα», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μπορεί να άργησαν λίγο να μπουν στο παιχνίδι, αλλά η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher ανταποκρίθηκαν στο viral βίντεο με ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση τους - και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά αξιολάτρευτο!

Στο γλυκό βίντεο που ανέβασε ο Ashton Kutcher στον λογαριασμό του στο Instagram, με εκείνον και τη σύζυγό του να κλείνουν τα μάτια τους και να απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση τους, ο 44χρονος τρόλαρε τον ίδιο και τη Mila Kunis σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Η γιαγιά και ο παππούς έκαναν το trend με 3 μήνες καθυστέρηση. Αλλά μας έκανε να γελάσουμε».

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher κατάφεραν να συγκέντρωσουν 30 εκατομμύρια για την Ουκρανία

Και οι δύο συμφώνησαν ότι ο Kutcher ήταν ο πρώτος που είπε «Σ’ αγαπώ», ότι είναι «πιο υπομονετικός», «δουλεύει περισσότερο» και «χρειάζεται περισσότερη προσοχή». Μοιράστηκαν, επίσης, με τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι η Mila Kunis «κάνει σαν μωρό όταν είναι άρρωστη», «έχει περισσότερα ρούχα» και «δεν κάνει ποτέ λάθος».

Ίσως η πιο αξιολάτρευτη στιγμή ήταν όταν το ζευγάρι ξέσπασε σε γέλια μόλις ακούστηκε η ερώτηση «Ποιος είναι πιο ενοχλητικός όταν πεινάει;», με τον Ashton Kutcher να δείχνει χωρίς δεύτερη σκέψη τη σύζυγό του.

https://www.instagram.com/p/ChqF-EmF7z5

Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «That ‘70 Show», όπου υποδύονταν το ζευγάρι για χρόνια, έκαναν πραγματικότητα τo όνειρo των τηλεθεατών, όταν άρχισαν να βγαίνουν το 2012. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2014 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2015, ενώ τον Οκτώβριο του 2014 γεννήθηκε η κόρη τους Wyatt και τον Νοέμβριο του 2016 ο γιος τους Dimitri.

To εξοχικό σπίτι του Ashton Kutcher και της Mila Kunis είναι αυτό που ονειρευόμαστε μια ζωή

Η αγροικία της Mila Kunis και του Ashton Kutcher είναι ό, τι έχουμε ονειρευτεί χωρίς υπερβολές. Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood χρειάστηκε περίπου 5 χρόνια για να δημιουργήσει το ιδανικό σπίτι στην εξοχή.

Το εξοχικό που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την αρχή από τον αρχιτέκτονα Howard Backen και τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Vicky Charles, φωτογραφήθηκε τον Μάιο του 2021 για το περιοδικό Architectural Digest.

«Θέλαμε ένα σπίτι, όχι ένα κτήμα», δήλωσε η Kunis στο περιοδικό. Το κτήμα των 6 στρεμμάτων που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στο L.A, το αποκαλούν χαριτολογώντας KuKu Farms. Το ζευγάρι χρησιμοποιούσε τη γη για καλλιέργεια, ακόμη και για φύτευση και συγκομιδή καλαμποκιού κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

«Θέλαμε το σπίτι να μοιάζει με παλιό αχυρώνα, κάτι που ήταν εδώ για δεκαετίες, το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε σπίτι. Αλλά έπρεπε επίσης να αισθανθεί μοντέρνο και σχετικό», είπε χαρακτηριστικά ο Kutcher, προσθέτοντας: «Θέλαμε το σπίτι να μοιάζει με παλιό αχυρώνα, κάτι που ήταν έτσι κι αλλιώς αυτός ο χώρος για δεκαετίες, το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε σπίτι. Αλλά έπρεπε επίσης να αισθανόμασταν μέσα σε αυτό άνετα. Θέλαμε να είναι μοντέρνο αλλά και συνδεδεμένο με τη γη».

Πηγή φωτογραφιών: @milakunis