Η Όλγα Ντάλλα δεν κέρδισε το GNTM αλλά κερδίζει ακόμα την καρδιά του Στυλιανού Φλωρίδη

Η Όλγα Ντάλλα δεν κέρδισε το GNTM αλλά κερδίζει ακόμα την καρδιά του Στυλιανού Φλωρίδη

Μπορεί να βγήκε δεύτερη στο περσινό GNTM, όμως ο έρωτας της Όλγας Ντάλλα για τον Στυλιανό Φλωρίδη παραμένει δυνατός.

Ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης παραμένουν ερωτευμένοι μαζί. Όπως σίγουρα θυμάσαι, η Όλγα ήταν η φιναλίστ του περσινού GNTM και έχασε τη νίκη από την Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Η 22χρονη κολυμβήτρια του περσινού GNTM στο Star, έχει αυξήσει τους followers της στο Instagram μετά την περσινή της επιτυχία ενώ δεν σταματά να δημοσιεύει και φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, ο οποίος κάνει και τα δικά του σχόλια.

https://www.instagram.com/p/ChhaHq_MIFr

«Η φωτογραφία έχει τη δύναμη να κάνει τη μαγεία να διαρκεί για πάντα», έγραψε η Όλγα ποζάροντας στην αγκαλιά του καλού της σε μια ασπρόμαυρη εικόνα με τον Στυλιανό να απαντά:

«Και το σκοτάδι έγινε ξαφνικά το σπίτι μου», απάντησε ο Στυλιανός.

dalla.JPG

Το ζευγάρι δεν είχε κρύψει τα δυνατά του αισθήματα και μέσα στο ριάλιτι, με την Ντάλλα να λέει στον Στυλιανό στην αποχώρησή του:

«Δεν μπορώ χωρίς εσένα. Δεν ξέρω πώς θα είμαι χωρίς τον Στυλ. Είναι ο μόνος που πιστεύει τόσο πολύ σε έμενα. Δεν το ζεις συχνά αυτό».

Ένας μεγάλος έρωτας

Εκείνος από την μεριά του είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είσαι η βασίλισσά μου», ενώ αργότερα στο «Breakfast @Star», είχε εξομολογηθεί:

«Τι να πρωτοπώ για την Όλγα; Ερωτεύτηκα τα πάντα σε εκείνη! Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα, αλλά στα 29 μου πρώτη φορά γνωρίζω κάποιον σαν την Όλγα. Βρήκα το άλλο μου μισό και τώρα είμαι ολόκληρος».

Η Όλγα πάντως συνεχίζει να προσπαθεί να ξεχωρίσει στον χώρο του μόντελινγκ. Η νεαρή αθλήτρια είχε κάνει εντύπωση στην περσινή κριτική επιτροπή από την πρώτη οντισιόν όταν και είπε:

«Η κολύμβηση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου. Από μικρή είμαι στις πισίνες και είναι ένα άθλημα που το αγαπάω πάρα πολύ. Το GNTM είναι μία μεγάλη πρόσκληση. Το αθλητικό μου σώμα και η διαφορετικότητά μου ταιριάζει τέλεια στον διαγωνισμό. Μπορώ ν' ανταπεξέλθω και στις πασαρέλες και στις φωτογραφίσεις. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τα σχόλια του κ. Μπράντη. Δεν ξέρω αν τα ρούχα του θα ταίριαζαν σ' ένα τέτοιο σωματότυπο, όπως το δικό μου, αλλά λόγω του πρωταθλητισμού, έχω μάθει να διαχειρίζομαι την αρνητική κριτική» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ίδια στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.