Με αυτή την πόζα με μπικίνι, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου θα έβγαινε και φέτος νικήτρια στο GNTM

Με αυτή την πόζα με μπικίνι, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου θα έβγαινε και φέτος νικήτρια στο GNTM

Η Κυβελη Χατζηευστρατίου, η περσινή νικήτρια του GNTM συνεχίζει τις διακοπές της και τις πόζες με μπικίνι. 

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του GNTM 2021, παίρνοντας τον τίτλο από την Όλγα Ντάλα που τερμάτισε δεύτερη στον διαγωνισμό μετά την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί αρχικά να έλαβε τον χαρακτηρισμό κακιά του GNTM, όμως η Κυβέλη από την Κέρκυρα κέρδισε τελικά κοινό και και κριτική επιτροπή και πήρε τον τίτλο του επόμενου GNTM.

Οι νέες GNTM πόζες

kyvelichatziefstratiou_2911938423938911707.jpg

Και λίγο πριν την πρεμιέρα του φετινού ανατρεπτικού GNTM με τη μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά, η Κυβέλη απέδειξε με μερικές απλές πόζες στο Instagram με μπικίνι από άγνωστο προορισμό πως αν δήλωνε και φέτος συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων, θα το κέρδιζε ξανά με ευκολία.

kyvelichatziefstratiou_2911939326913885125.jpg

Μιλώντας μετά τη νίκη της, η όμορφη Κερκυραία είχε αποκαλύψει στο περιοδικό GALA πως από μικρή της έλεγαν πως θα γίνει μοντέλο:

«Μου το λέγανε από μικρή ότι θα μπορούσα να γίνω μοντέλο. Πόσο όμορφη ήμουν. Το άκουγα από πάντα. Άργησα βέβαια να το συνειδητοποιήσω. Στην εφηβεία μου δεν ένιωθα καθόλου ωραία. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι έφηβοι περνάνε από αυτή τη φάση. Έκανα διάφορες σκέψεις, αλλά δεν ήμουν από τα παιδιά που ήξεραν ότι θέλουν να κάνουν αυτό ή το άλλο στη ζω ή τους. Πάντα αναρωτιόμουν, άλλαζα γνώμες, δεν είχα κατασταλάξει κάπου. Υπήρχε ως ιδέα το μόντελινγκ , όμως άκουγα από παντού ότι δεν θα μπορούσα να ζήσω από αυτό. Έπρεπε, μου έλεγαν, να έχω και μια «κανονική» δουλειά.

Όσο για την αναγνωσιμότητα που κέρδισε από το παιχνίδι, η Κυβέλη, ένα χρόνο μετά την πρώτη γνωριμία μαζί της, είχε αποκαλύψει:

«Είναι παράξενο. Δεν το 'χα σκεφτεί ποτέ ότι προτού μπω στο παιχνίδι με ήξερε η μαμά μου , αλλά όταν θα βγω θα με ξέρει και η μαμά του γείτονα. Πολλές φορές σκέφτομαι πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχει η τηλεόραση τελικά. Και πόσο εύκολα σχηματίζει κανείς γνώμη και άποψη από αυτό που προβάλλεται στην τηλεόραση. Κάποιος που κάθεται στον καναπέ του μπορεί να σου βάλει μια ταμπέλα για μία και μόνο εικόνα σου. Κι αυτό είναι κάτι που ένιωσα στο πετσί μου».

Για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, η Κυβέλη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κι εγώ μπορεί να με παρεξηγούσα. Ο κόσμος βλέπει μια εικόνα και μια συμπεριφορά και συμπεραίνει. Δεν θα κάτσει παραπάνω από δύο λεπτά να αναλογιστεί γιατί κάποιος άνθρωπος φέρεται με τον τρόπο που φέρεται. Τι μπορεί να νιώθει, τι θα έκανε ο ίδιος αν ήταν στη θέση του. Πολλές φορές φαινόταν ότι με κατέκλυζε η έπαρση, όμως -αυτό συνέβαινε τις φορές που τα πήγαινα καλά στις δοκιμασίες γιατί ήμουν σε ένα σπίτι μόνη μου, με χτυπούσαν με ντεζαβαντάζ, με κορόιδευαν και μου μιλούσαν, επικριτικά. Παρ' όλα αυτά τα κατάφερνα. Και τότε, ναι, με έπιανε έπαρση. Αλλά ήταν αποτέλεσμα της αντίδρασης, όχι επειδή έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου».