Η Jessica Simpson είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για την πρόσφατη πόζα με μπικίνι

Πατούλια Κατερίνα
Η Jessica Simpson είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για την πρόσφατη πόζα με μπικίνι

Με αψεγάδιαστο bikini body εμφανίστηκε η Jessica Simpson, η οποία εξήγησε πώς κατάφερε να εμφανιστεί ακριβώς όπως ήθελε.

Η Jessica Simpson είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για την πρόσφατη πόζα με μπικίνι

H 42χρονη Jessica Simpson είναι πλέον σε μια φάση της ζωής της, που τα έχει βρει με το σώμα και το πνεύμα της. Κι αυτό αποτυπώνεται και στο υλικό που μοιράζεται με τους fans της στο Instagram. Αυτή τη φορά, η Jessica αποκάλυψε την ιστορία πίσω από τη νέα πόζα της με μπικίνι.

Η νέα hot πόζα με μπικίνι

Σε μια όχι τόσο λιτή εμφάνιση, η Simpson συνδίασε το καφέ μπικίνι της με ζώνη, πανύψηλα πέδιλα, μερικά ακόμα αξεσουάρ και καπέλο και εξήγησε πως κατάφερε να στολιστεί τόσο με μαγιό γιατί φυσικά και έλειπαν τα τρία παιδιά της από το σπίτι.

«Χωρίς τα τρία παιδιά να με κάνουν να βιάζομαι, είχα χρόνο να βάλω αξεσουάρ και αυτά είναι τα μικρά πράγματα που με κάνουν χαρούμενη», τόνισε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Chr8Ta6OzVl

Η Simpson έχει καταφέρει έναν πραγματικό άθλο τα τελευταία χρόνια, μιας και στις τρεις εγκυμοσύνες και γέννες της πήρε και έχασε 45 κιλά κάθε φορά.

Η Jessica έχει αποκτήσει τρία παιδιά- την τρίχρονη Birdie Mae, τον 9χρονο Ace Knute και την δεκάχρονη Maxwell Drew- από τον γάμο της με τον Erica Johnson.

«Έχω πάρει και έχω χάσει 45 κιλά 3 φορές, οπότε δεν πίστευα ότι αυτή η στιγμή θα μπορούσε να συμβεί, αλλά επιτέλους υποδέχομαι τις ανοιξιάτικες διακοπές φορώντας ένα μπικίνι!!!!!! Σκληρή δουλειά. Κίνητρο. Self Love. Η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη σήμερα», έγραψε η Simpson για το νέο της σώμα τον Απρίλιο του 2022.

Η Jessica Simpson ποζάρει με μπικίνι και εξηγεί γιατί είναι τόσο χαρούμενη

Τον Νοέμβριο του 2021, η Simpson πάντως, είχε σοκάρει του πάντες με την παραμορφωμένη εικόνα της εξαιτίας του αλκοολισμού.

https://www.instagram.com/p/CVvfEL1rRIV

«Το άτομο αυτό, εκείνο το πρωί της 1ης Νοεμβρίου 2017, είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Έκανα βαθιά ενδοσκόπηση για να ξεκλειδώσω στοιχεία και να τα ψάξω. Ήξερα εκείνο το λεπτό πως θα επιτρέψω στον εαυτό μου να βγει ξανά στο φως, να δείξω τη νίκη μου στην προσωπική μου μάχη αυτό- σεβασμού και να αντιμετωπίσω τον κόσμο με γενναιότητα και διαύγεια»

Προσωπικά, για να το κάνω αυτό, έπρεπε να σταματήσω να πίνω αλκοόλ γιατί το μυαλό μου και η καρδιά μου ανακυκλώνονταν στην ίδια κατεύθυνση και ειλικρινά ήμουν εξουθενωμένη. Ήθελα να νιώσω τον πόνο σαν βραβείο τιμής. Ήθελα να ζήσω σαν ηγέτης που σπάει τους κύκλους και πηγαίνει μπροστά χωρίς να κοιτάζει πίσω με λύπη ή τύψεις για οποιαδήποτε επιλογή έκανα ή θα κάνω στο υπόλοιπο της ζωής μου σε αυτόν τον όμορφο κόσμο.

Υπάρχει μεγάλο στίγμα στον κόσμο για τη λέξη του αλκοολισμού ή την ταμπέλα του αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να κάνω στη ζωή μου ήταν να αποδεχτώ την αποτυχία, τον πόνο, και το σαμποτάζ που έκανα στον εαυτό μου», είχε γράψει τότε η Simpson.