Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Αθήνα όμως το βίντεο από το φετινό καλοκαίρι μας ταξίδεψε

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Αθήνα όμως το βίντεο από το φετινό καλοκαίρι μας ταξίδεψε

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα σε ένα βίντεο, χώρεσε όλες τις κορυφαίες στιγμές του φετινού καλοκαιριού στην Κρήτη.

«Κρήτη σ’ ευχαριστώ πολύ για το ΕΠΙΚΟ καλοκαίρι που μου χάρισες! Ραντεβού του χρόνου πάλι», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να προλογίσει το βίντεο που έφτιαξε από τις φετινές της διακοπές στην Κρήτη, διακοπές που κράτησαν τρεις και πλέον εβδομάδες.

Η Βαλαβάνη πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου μαζί με τη Χριστίνα Κανελλοπούλου, την εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφο του συμπαίκτη της στο Survivor 2017, Κώστα Κοκκινάκη, τον ίδιο τον Κοκκινάκη, καθώς και μια μεγάλη παρέα ανθρώπων που έγιναν οι πιο στενοί φίλοι της Ευρυδίκης το καλοκαίρι αυτό.

https://www.instagram.com/p/ChzSj-WLXso

Ποιος χωρισμός; Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος κάνουν διακοπές στην Κρήτη

Ο Κοκκινάκης μάλιστα άφησε ένα σχόλιο τρολ κάτω από το βίντεο αυτό του καλοκαιριού, τονίζοντας πως συγκινήθηκε και ο ίδιος βλέποντας τα πλάνα αυτά, παρότι το έζησε μαζί της.

Στα πλάνα του καλοκαιρινού και επικού βίντεο, βλέπουμε κάποια υποψία από τον Κωνσταντίνο Βασάλο ενώ το τοπίο της σχέσης τους παραμένει θολό.

Επικό καλοκαίρι με ολίγον Βασάλο

Χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, η Ευρυδίκη βρέθηκε στην Κρήτη και υπήρξε ένα τριήμερο όπου στα Χανιά μαζί της και μαζί με μια μεγάλη παρέα φίλων βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Βασάλος πέρασε όμως το μεγαλύτερο μέρος των δικών του διακοπών στα Κύθηρα παρέα με τον συμπαίκτη του στο Asia Express που θα δούμε σύντομα στο Star και τραγουδιστή, Χρήστο Ζώτο. Τις ημέρες αυτές ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στον Βόλο ενώ η Ευρυδίκη έχει επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/ChuAhS2sXFY

Κανείς παρά μόνο οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, γνωρίζουν τι γίνεται στη σχέση τους αλλά όλα δείχνουν πως έχουν πάρει χρόνο ο ένας μακριά από τον άλλο.

Η αφοπλιστική απάντηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη για τον χωρισμό της

«Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους», έγραψε πριν λίγες ημέρες μια follower στο προφίλ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

«Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε, είναι πως το καλοκαίρι βρήκε την Ευρυδίκη πιο fit από ποτέ, έχοντας αποκτήσει το σώμα που η ίδια ήθελε και έχοντας απαλλαγεί από τα παραπανίσια κιλά που την ταλαιπωρούσαν.