Το σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αποκαλύπτει εάν έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αποκαλύπτει εάν έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η δημοσιογράφος-influencer θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τη σχέση της.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά του δημόσια, αν και μετά την επιστροφή του personal trainer στην Ελλάδα από το Asia Express, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε διαψεύσει μέσω Instagram τις φήμες χωρισμού.

Οι χωριστές διακοπές του ζευγαριού το φετινό καλοκαίρι πυροδότησαν τα δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό και έκαναν τους διαδικτυακούς τους φίλους να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί.

https://www.instagram.com/p/CVsWxa6sT6n

Η αφοπλιστική απάντηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη για τον χωρισμό της

«Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους», έγραψε πριν λίγες ημέρες μια follower στο προφίλ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, εκνευρίζοντας την δημοσιογράφο.

«Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

valavani_apantisi.jpg

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο «Χαμογέλα και πάλι»: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα»

Ένα άλλο σχόλιο στο προφίλ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ανέφερε: «Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε».

Σε ένα από τα Q&A που έκανε πρόσφατα στο Instagram, η Soula Glamorous ρωτήθηκε αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν χωρίσει και εκείνη απάντησε με βεβαιότητα πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Η δημοσιογράφος και ο personal trainer γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στο Survivor το 2017 και μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν αχώριστοί. Αίσθηση κάνει το γεγονός ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουν κάνει κάποιο κοινό post, όπως συνήθιζαν ενώ απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε διαφορετικά μέρη.

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani