Αν νομίζεις πως η Jennifer Garner στεναχωριέται για τον γάμο του Ben Affleck με τη Jlo κάνεις λάθος!

Πατούλια Κατερίνα
Αν νομίζεις πως η Jennifer Garner στεναχωριέται για τον γάμο του Ben Affleck με τη Jlo κάνεις λάθος!

Πηγές από το περιβάλλον της Jennifer Garner διέρρευσαν τη γνώμη που έχει η ηθοποιός για τον νέο γάμο του πάλαι ποτέ συζύγου της.

Έχουν περάσει επτά ημέρες από τον δεύτερο γάμο της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck σε ένα τριήμερο εορτασμών.

H Garner είναι πιο χαρούμενη από ποτέ

Και επειδή η μεγάλη απούσα του γάμου ήταν η πρώην σύζυγος του Affleck και μητέρα των τριών του παιδιών, η Jennifer Garner φρόντισε να αποκαλύψει μέσα από το περιβάλλον της, τι ακριβώς νιώθει για τη νέα κυρία Affleck.

Ο Ben με την Garner χώρισαν το 2017 μετά από 12 χρόνια γάμου και παρά τον χωρισμό τους, ήταν η Garner εκείνη που μάζεψε τον Αύγουστο του 2018 σε κακή κατάσταση τον πρώην της και τον μετέφερε σε κλινική αποτοξίνωσης για την εμμονή του με το αλκοόλ.

Πηγή από το περιβάλλον της Garner πάντως διαβεβαίωσε πως η Jennifer είναι πολύ πολύ χαρούμενη που δεν θα χρειάζεται να φροντίζει πια το τέταρτο παιδί της, τον 50χρονο Ben:

«Αν του συμβεί κάτι ή κυλήσει ξανά εκτός πορείας, δεν θα είναι πρόβλημά της πια. Θα είναι πρόβλημα της έτερης Jen. Είναι σίγουρο πως η Garner είναι ενθουσιασμένη που θα αποδεσμευτεί από το τέταρτο παιδί της», τόνισε άτομο από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Τα τρία παιδιά του Ben, η 16χρονη Violet, η 13χρονη Seraphina και ο 10χρονος Samuel έδωσαν το παρών στον γάμο του μπαμπά τους

Πάντως η Page Six επιμένει πως είναι πιθανό η πρώην σύζυγος του Ben να μην ήταν καν προσκεκλημένη στον γάμο.

Αυτό που επισημαίνει η Page Six, είναι πως οι φίλοι της Garner ήταν έξαλλοι με τον Affleck μετά τις δηλώσεις στον Howard Stern πως θα έπινε ακόμα αν ήταν παντρεμένος μαζί της.

«Η Jen πάντα θα είναι εκεί για τον Ben, πάντα θα τον νοιάζεται, έχουν τρία παιδιά μαζί, πάντα θα τον αγαπά και θα τον έχει στην καρδιά της και το μόνο που θέλει για εκείνον είναι να είναι ευτυχισμένος όπως είναι κι εκείνη με τον σύντροφό της».

Η Garner ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα για τη σειρά «The Last Time I Saw Him» στο Apple +.

Έξαλλη η Jlo

Πάντως, οι πρώτες ημέρες μετά τον γάμο των Bennifer δεν κυλούν και ομαλά.

Ο Ben Affleck εθεάθη να μιλάει έντονα στην JLo και όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη

Στο ταξίδι μέλιτος του ζευγαριού στην Ιταλία, Jlo και Ben φάνηκαν να λογομαχούν ενώ διέρρευσε και ο τραγούδι που χόρεψε η Jen για τον Ben στο γαμήλιο γλέντι με την Lopez να δηλώνει έξαλλη.