Όλα του γάμου δύσκολα για τον Ben Affleck! Η κούραση μετά το γαμήλιο πάρτι βγήκε προς τα έξω

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όλα του γάμου δύσκολα για τον Ben Affleck! Η κούραση μετά το γαμήλιο πάρτι βγήκε προς τα έξω
©2021 Evan Agostini

O ηθοποιός εντοπίστηκε από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια εξόδου του και έδειχνε εξαντλημένος.

Την έγγαμη ζωή απολαμβάνει ο Ben Affleck έχοντας διαρκώς στο πλευρό του την Jennifer Lopez. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στις 21 Αυγούστου, αποδεικνύοντάς μας πως η αληθινή αγάπη κερδίζει πάντα, ακόμη και στο τέλος.

To 3μερο party ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Αυγούστου), λίγο μετά την γαμήλια τελετή. Οι νεόνυμφοι επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο πολυτελές σπίτι του Affleck στην Georgia.

Ben Affleck:Το πρώτο άτομο που συνάντησε μετά τον μήνα του μέλιτος είναι η πρώην του Jennifer Garner

Η εξάντληση του Ben Affleck...βγαίνει προς τα έξω

Ο 50χρονος σταρ εντοπίστηκε από τους παπαράτσι την ώρα που έφευγε από τη Georgia με προορισμό το αεροδρόμιο και όλα δείχνουν πως το 3μερο γαμήλιο πάρτι τον εξάντλησε.

Στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ο Affleck δείχνει εξουθενωμένος καθώς κοιμάται στο πίσω κάθισμα ενός SUV. Κατά την άφιξή του στο αερορόμιο συνάντησε τον καλό του φίλο Matt Damon ο οποίος συνοδευόταν από την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/ChmRMTArpXm

Ο Affleck αποχαιρέτησε τον φίλο του ο οποίος επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο και λίγο αργότερα τα τρία παιδιά του που επέστρεψαν στη μητέρα τους, Jennifer Garner. Λίγες ώρες μετά ο 50χρονος ηθοποιός και η τραγουδίστρια αναχώρησαν με ιδιωτικό αεροπλάνο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός εντοπίζεται από τους φωτογράφους ενώ κοιμάται. Πρόσφατα ο Affleck έγινε viral όταν κοιμήθηκε στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με την Lopez.

Ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού

Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λουλούδια. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν οι: Matt Damon, Lucciana Barroso, Kevin Smith, Jason Mewes κ.ά.

Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε η Daily Mail, ο Affleck ανεβαίνει τα σκαλιά του σπιτιού του για να συναντήσει την νύφη Lopez, η οποία τον περίμενε φορώντας ένα μακρύ λευκό νυφικό με ουρά, δημιουργία του Ralph Lauren. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει το πολυσυζητημένο γεγονός όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικό. Αστυνομικοί περιπολούσαν τον χώρο ενώ στην είσοδο του σπιτιού οι security μοίραζαν ειδικά βραχιολάκια εισόδου στους καλεσμένους.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Colin Cowie είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατομμύρια δολάρια.

https://www.instagram.com/p/Chgc2p2O74X

Ο πρώτος γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

H τραγουδίστρια και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν στην κομητεία Clark της Nevada το Σάββατο 16 Ιουλίου και απέδειξαν πως ο πραγματικός έρωτας κερδίζει πάντα στο τέλος. Η νύφη φόρεσε δύο νυφικά, ένα ρομαντικό vintage φόρεμα με halter neck που είχε καιρό στην γκαρνταρόμπα της και ένα off-shoulder Ζuhair Murad νυφικό από δαντέλα, με μακριά μανίκια.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν. Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», έγραψε στην ανάρτησή της στο «On the JLo» η εκρηκτική τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CgJJDMeqlxe

«Ίσα που φτάσαμε στο λευκό γαμήλιο παρεκκλήσι μέχρι τα μεσάνυχτα. Έμειναν ανοιχτά για μερικά λεπτά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες μέσα σε μία ροζ cabrio Cadillac, που είχε χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον βασιλιά (αλλά αν θέλαμε τον ίδιο τον Elvis να εμφανιστεί, το κόστος ήταν μεγαλύτερο και θα ήταν στο κρεβάτι», πρόσθεσε η Lopez.

Πηγή κεντρικής: apimages.com