Το άλμπουμ των διακοπών της Μάρας Ζαχαρέα & πιο ξανθιά από ποτέ λίγο πριν επιστρέψει στο δελτίο

Το άλμπουμ των διακοπών της Μάρας Ζαχαρέα & πιο ξανθιά από ποτέ λίγο πριν επιστρέψει στο δελτίο

Στη Ρώμη βρίσκεται η παρουσιάστρια λίγο πριν την επιστροφή της στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις - Οι πόζες με μαγιό που μας χάρισε φέτος το καλοκαίρι.

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Μάρας Ζαχαρέα είχαν λίγο απ' όλα... Την αποφοίτηση του γιου της, Βασίλη Ρουσόπουλου, στο Λονδίνο, ξεκούραση και πολλά πολλά μπάνια στον αγαπημένο της προορισμό, την Πάρο, βόλτες με σκάφος στην Αστυπάλαια, ενώ τώρα βρίσκεται στη Ρώμη για να απολαύσει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της, λίγο πριν επιστρέψει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει βόλτες στους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας, φωτογραφίζεται και περνά θετικά vibes στους followers της στο Instagram, όπως άλλωστε έκανε και τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες.

https://www.instagram.com/p/ChyvLVuI3rk

Η Μάρα Ζαχαρέα κάνει διακοπές στην Πάρο και οι πόζες της με μαγιό εμπνέουν κάθε γυναίκα

Oι διακοπές της Μάρως Ζαχαρέα και οι πόζες με μαγιό

Η γνωστή δημοσιογράφος και ανκοργούμαν έζησε το καλοκαίρι της στο 100%, απόλαυσε τις ομορφιές των ελληνικών νησιών και δεν σταμάτησε να μας χαρίζει όμορφες και καλοκαιρινές εικόνες.

Το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της το πέρασε στην Πάρο, το νησί που αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό για εκείνη και τον σύζυγό της, Θεόδωρο Ρουσσόπουλο, και επισκέπτονται κάθε χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CgU4etarqTm

Ωστόσο, το ζευγάρι επισκέφθηκε για ολιγοήμερες διακοπές και το νησί της Αστυπάλαιας, όπου η -πιο ξανθιά από ποτέ πλέον- Μάρα Ζαχαρέα φόρεσε μπικίνι, παρεό και απόλαυσε cocktails πλάι στο κύμα.

https://www.instagram.com/p/Cgrd7bzotMS

Έκανε βόλτα με σκάφος σε ανεξερεύνητα νησάκια, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους τον ενθουσιασμό της για αυτή την εκδρομή, στην οποία γνώρισε άγνωστους ανθρώπους που έγιναν αμέσως μια παρέα, και είδε πανέμορφα τοπία που δεν είχε ξαναδεί.

https://www.instagram.com/p/CgySNLfIU06

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μάρα Ζαχαρέα από τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές.

Πηγή φωτογραφιών: @marazaharea