Ελένη Μενεγάκη και Χριστίνα Κοντοβά πήγαν σε βαφτίσεις και όλοι οι καλεσμένοι τις κοιτούσαν

Ελένη Μενεγάκη και Χριστίνα Κοντοβά πήγαν σε βαφτίσεις και όλοι οι καλεσμένοι τις κοιτούσαν

Θυμόμαστε και άλλες γνωστές Ελληνίδες και τι επέλεξαν να φορέσουν σε μια τέτοια επίσημη περίσταση. Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη; 

Τα δύο από τα πιο επίσημα events, εκείνα για τα οποία αναζητούμε το ανάλογο outfit πολύ καιρό πριν, δεν είναι άλλα από τον γάμο και τη βάφτιση. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι, μετά από δύο χρόνια πανδημίας και αυστηρών περιορισμών όσον αφορά τον αριθμό των καλεσμένων, δεν θα μας φανεί παράξενο αν κάποια μας πει ότι ήταν καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση, ακόμη και κάθε Σαββατοκύριακο.

Αυτό ισχύει και για τις Ελληνίδες celebrities, που έχουν τα ίδια άγχη και ανησυχίες με εμάς όσον αφορά το look της ημέρας εκείνης. Από τα μαλλιά, μέχρι το μακιγιάζ και το συνολικό outfit. Ειδικά σε μια καλοκαιρινή βάφτιση, τα όρια ανάμεσα στο να φανούμε overdressed ή, αντίθετα, σαν να μην καταβάλλαμε καμία απολύτως προσπάθεια, είναι πολύ λεπτά.

Αέρινα maxi και midi φορέματα, φλοράλ prints, ασορτί maxi φούστα και crop tops, μοντέρνες παντελόνες ή ακόμη και σακάκια σε έντονα χρώματα είναι μερικά από αυτά που βλέπουμε να προτιμώνται συχνότερα. Μπορεί λοιπόν το καλοκαίρι επισήμως να φτάνει στο τέλος του, αλλά μεταξύ μας όλοι γνωρίζουμε πως και τον Σεπτέμβρη, εξακολουθούμε να φοράμε τα outfits του καλοκαιριού. Ακόμη και στις αρχές του Οκτώβρη, τα περισσότερα από τα πολύ επίσημα χειμερινά μας ρούχα, δεν ενδείκνυνται. Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις εμφανίσεις Ελληνίδων διασήμων σε βαφτίσεις προκειμένου να αντλήσουμε έμπνευση για τις επερχόμενες δικές μας.

Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά, προ ολίγων μηνών είχε βαφτίσει τη δική της κόρη, μικρή Ada, με νονά την κολλητή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου. «Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός, η σχέση βαθιά και ουσιαστική. Σου την εμπιστεύομαι Σίσσυ με αγάπη!» είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Instagram, ανήμερα της βάφτισης της κόρης της αναρτώντας σειρά φωτογραφιών από το μυστήριο.

Μητέρα και πνευματική μητέρα ντυμένες στα λευκά, σε μια μέρα που θα θυμούνται σίγουρα για πάντα και επισφράγισε τη φιλία τους με τον ιερότερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CevtjwXLjOD
https://www.instagram.com/p/Cey0RPQFmWs
https://www.instagram.com/p/Ce6lywTL0j6

Αυτή τη φορά και συγκεκριμένα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, η Χριστίνα Κοντοβά έδωσε το παρών σε βάφτιση παιδιού του οικογενειακού της περιβάλλοντος, φορώντας ένα ρούχο που δημιούργησε η ίδια, μέρος της τελευταίας της συλλογής. Αποτελεί μάλιστα και την ιδανική πρόταση για φθινοπωρινές βαφτίσεις, αφού αν και αέρινο, έχει μακριά μανίκια. Με ένα ζευγάρι σανδάλια, κολιέ με λευκές πέρλες και κατακόκκινο κραγιόν, ήταν σίγουρα από τις πιο στιλάτες παρουσίες.

https://www.instagram.com/p/Chzx-FwLRi1

Ελένη Μενεγάκη

«Να σας ζήσει Κατερίνα και Χρήστο! Και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος ! Πρώτη φορά σε βάφτιση που το μωρό δεν έκλαψε ούτε μια στιγμή», έγραψε η πάντα αυθόρμητη και αληθινή Ελένη Μενεγάκη για την πιο πρόσφατη βάφτιση στην οποία παρευρέθηκε. Πιστή στο πιο θηλυκό στιλ της, πραγματοποίησε μια ρομαντική και άκρως κατάλληλη για την περίσταση εμφάνιση επενδύοντας στη διαχρονικότερη των επιλογών.

Maxi αέρινο φόρεμα με βάση το λευκό και πολύχρωμα σχέδια ήταν ο go to τρόπος της να ξεχωρίσει. Το look ολοκλήρωσε με ασημένια κοσμήματα, κολιέ και ρολόι, ενώ δεν ξέφυγε και από το αγαπημένο της beauty look όσον αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Επιμελώς ατημέλητο ίσιο χτένισμα, peachy κραγιόν, φωτεινή ιριδίζουσα σκιά και έτοιμη!

https://www.instagram.com/p/Chz-dYVLyK1

Αθηνά Οικονομάκου

Ότι η Αθηνά Οικονομάκου αγαπά το gypsy, boho στιλ, είναι πασιφανές ακόμη και σε όσους δεν την ακολουθούν πιστά. Αυτό που αξίζει την προσοχή μας όμως, ειδικά των απανταχού boem girls, είναι το πώς καταφέρνει να προσαρμόζει το ύφος αυτό, που είναι εκ φύσεώς του πιο ανέμελο και σίγουρα λιγότερο επίσημο, σε πιο formal περιστάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνισή της στη βάφτιση της μικρής Ada, της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά, όπου επέλεξε maxi αέρινο φόρεμα σε έναν άκρως καλοκαιρινό, φρέσκο και χαρούμενο χρωματικό συνδυασμό του ροζ με το πορτοκαλί.

https://www.instagram.com/p/CedsQD8NoN6
https://www.instagram.com/p/Ced7kz3NdjS

Κατερίνα Καινούργιου

Μαζί με την στιλίστριά της και προσωπική της φίλη, Γεωργία Παντελέ, η Κατερίνα Καινούργιου έβγαλε μια mirror selfie τον περασμένο Μάιο, λίγο πριν δώσει το παρών στη βάφτιση της κόρης φιλικού της ζευγαριού. Με πολύ πιο επίσημο και glam ύφος, όπως μας έχει άλλωστε συνηθίσει, επέλεξε μια στενή μακριά τουαλέτα σε σκούρα πετρόλ απόχρωση. Μάλιστα, έβαλε και matchy matchy σκιά ματιών με το αποτέλεσμα να δείχνει πολύ εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/Cd1MZY3Its5

Βάσω Λασκαράκη

Ποντάροντας στο λευκό και ένα ρομαντικό αέρινο φόρεμα, έκλεψε την παράσταση η Βάσω Λασκαράκη στη βάφτιση της κόρης της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στο Γύθειο. Αν και στους γάμους «απαγορεύεται» τρόπον τινά οι καλεσμένες να προτιμούν το λευκό, δεδομένης και της απόχρωσης του νυφικού, στις βαφτίσεις είναι ένα από τα πιο must χρώματα. Ειδικά όταν γίνονται το καλοκαίρι, σε παραθαλάσσιους προορισμούς. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, το ρολόι της και ένα ατημέλητο χτένισμα ήταν όσα αναβάθμισαν σε πιο επίσημο το όλο look της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/Ce9iteOrPbl