Η πόζα της Σίσσυς Χρηστίδου με φουσκωμένη κοιλίτσα που συγκέντρωσε χιλιάδες likes

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η πόζα της Σίσσυς Χρηστίδου με φουσκωμένη κοιλίτσα που συγκέντρωσε χιλιάδες likes

Το υπέροχο post λίγο πριν επιστρέψει στα καθήκοντά στο Mega.  

Εορταστική είναι η σημερινή ημέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία σαν σήμερα πριν εννέα χρόνια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτα με τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama έχουν αποκτήσει 2 γιους, τους οποίους λατρεύουν και αποτελούν την no1 προτεραιότητά τους. Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους το 2019, το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις λόγω των παιδιών.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πιο χαρούμενη από ποτέ φορά το μαγιό της και το διασκεδάζει σα μικρό παιδί

Η σπάνια #throwback φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Ο 9χρονος γιος τους Mike έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί δημόσια. Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι» δημοσίευσε σπάνιες throwback φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της αλλά και μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με τον νεογέννητο μωρό της.

https://www.instagram.com/p/Ch1i2A6Iac_

«~ 29.08.13 ~ Η μαγική μέρα που γεννήθηκες και γέμισες με λευκόχρυσο φως τη ζωή μου.. Και από ποτέ σε φωνάζω «ηλιαχτίδα» μου.. και πάντα θα ´σαι.. Πώς να φυλάξω μάτια μου το φως αυτό.. πόσες ασπίδες γύρω να προτάξω.. Μόνη της η αγάπη μου είναι αρκετή..; Πως να ημερέψω μέσα μου τη λέαινα μην βγει… Σ´αγαπώ με όση δύναμη το σώμα μου αντέχει και ελπίζω και εύχομαι μοναχή της να αρκεί, γύρω σου να τυλίγεται, τα πάντα να θωρεί… Χρόνια σου πολλά Μιχαήλ μου, Άγγελε μου.. Χρόνια πολλά, χρόνια γερά, χρόνια χαρούμενα..❤️», έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από το καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram.

Ο χωρισμός από τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής επέλεξαν να δημοσιεύσουν την ανακοίνωση του χωρισμού τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στις 23 Απριλίου του 2019.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή», ανέφερε η δημοσίευση.

https://www.instagram.com/p/BwmjuG9AWZa

Ο γάμος του ζευγαριού

Στις 16 Αυγούστου του 2009 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πευκοχώρι, με κουμπάρους τον Νίκο Χαλκιά, από την πλευρά του γαμπρού, και την παιδική φίλη της νύφης, Μερόπη Αγγελάκη. Το γαμήλιο γλέντι ξεκίνησε λίγα 24ωρα πριν με μια συναυλία που έδωσαν οι Onirama στον Γλαρόκαβο όπου ήταν παρούσα η νύφη και αρκετοί φίλοι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: sissychristidou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τους γιους της.