Ο Θάνος Πετρέλης έχει τρεις κόρες και η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Θάνος Πετρέλης έχει τρεις κόρες και η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη

Η μεγάλη του κόρη, Αγάπη, έγινε 16 ετών και είναι ίδια με τον τραγουδιστή.

Ο Θάνος Πετρέλης και η Σοφία Μοσχοπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του αποτελούν πρότυπο αφού έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τις 3 κόρες τους (Αγάπη, Ζένια και Σήλια) να είναι η κύρια πηγή της ευτυχίας τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί 25 ολόκληρα χρόνια και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2007.

«Με την γυναίκα μου γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και δεν ζηλεύει. Όταν εκτόξευαν εσώρουχα ήταν παρούσα φαντάσου. Μαζί με την σύζυγο έχω 4 κορίτσια στο σπίτι, με έχουν πασά, δεν έχω παράπονο. Δεν σκέφτομαι από τώρα ότι θα έρθει κάποιος σύντροφος των κοριτσιών, αλλά είναι ότι πιο φυσιολογικό. Έχω πει στις κόρες μου ότι πρέπει να προσέχουν πολύ και να μην ντραπούν να μας αναφέρουν κάτι που ίσως συμβεί», είχε αναφέρει ο Θάνος Πετρέλης σχετικά με τη σχέση του με την σύζυγό του και τις κόρες του.

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, λατρεύει το artistic σαλόνι της και το λέει σε όλους

Η Αγάπη Πετρέλη μεγάλωσε και είναι ίδια ο μπαμπάς της

Η Αγάπη Πετρέλη είχε πριν λίγα 24ωρα τα γενέθλιά της και έγινε 16 ετών. Ο μπαμπάς της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, δημοσιεύοντας με σειρά από φωτογραφίες της στην οποία την βλέπουμε σβήνει τα κεράκια της τούρτας της. Στη λεζάντα τoυ post ο τραγουδιστής έγραψε: «Χρόνια πολλά στη νούμερο 1 πριγκίπισσα μου, Αγάπη ❤️».

https://www.instagram.com/p/ChnWKUHMWHj

O τραγουδιστής έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια

Ο 46χρονος τραγουδιστής και η σύζυγός του, Σοφία Μοσχοπούλου έχουν αποκτήσει 3 κόρες και ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά περισσότερα από 25 χρόνια κοινής πορείας και όπως φαίνεται η αγάπη τους παραμένει ανεξίτηλη στο πέρασμα του χρόνου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε αναφέρει για τη σύζυγό του: «H γυναίκα μου είναι είναι ηρωίδα, μας έχει όλους στα... όπα-όπα. Πολλές φορές, να σου πω την αλήθεια, απορώ πώς τα καταφέρνει, γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις 3 παιδιά και να τα μεγαλώνεις μόνη σου, χωρίς νταντάδες. Είμαι πολύ τυχερός που έχω τη Σοφία δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγάλη μου κόρη είναι 13 χρονών, η μεσαία είναι 10 και 4 ετών θα γίνει σε λίγο η μικρή».

https://www.instagram.com/p/CD_7Wbapj4y

«Μου αρέσουν τα παιδιά. Ήμουν 22 χρονών, έβλεπα τα παιδάκια κι έλεγα ότι ήθελα να γίνω μπαμπάς. Αν το άφηνα στη Σοφία, θα κάναμε 10 παιδιά, θέλει πολύ κι άλλο παιδί, αντέχει... αλλά πρέπει κάποιος να πει «όχι». Η Σοφία δεν με πιέζει να κάνουμε κι άλλο παιδί, άλλα δεν θα την πείραζε, θα ήθελε να κάνει 4, 5 και 6 παιδιά», είχε συμπληρώσει ο τραγουδιστής.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του Θάνου Πετρέλη με τις κόρες του.

Πηγή κεντρικής: thanospetrelis