Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, λατρεύει το artistic σαλόνι της και το λέει σε όλους

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, λατρεύει το artistic σαλόνι της και το λέει σε όλους

Η διακόσμηση του διαμερίσματός της ταιριάζει με την καλλιτεχνική της φύση.

Η αγάπη της Χριστιάνας Μπέτα για την τέχνη είναι πια γνωστή. Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Τάκη Μπέτα έχει ταλέντο στη ζωγραφική και αυτό την οδήγησε, μάλιστα, και στην έκθεση των έργων της σε καλλιτεχνικό χώρο στη Μύκονο.

Όταν, όμως, δε βρίσκεται στις εκθέσεις της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Χριστιάνα απολαμβάνει το διαμέρισμά της με κάθε τρόπο. Είτε για να χαλαρώσει και να περάσει ωραία είτε για να αφιερωθεί στην τέχνη της.

Η Χριστιάνα Μπέτα λατρεύει το σαλόνι της

Το απόγευμα της Παρασκευής (26/8), η Χριστάνα έκανε ένα story με μία φωτογραφία από το σαλόνι της, έναν χώρο ιδιαίτερα artistic.

XRISTIANA_MPETA_DIAMERISMA.jpg

Ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι πλαισιώνει τον χώρο, ενώ πάνω στο παρκέ βρίσκεται και ένα μικρότερο τραπεζάκι με πιο βιομηχανικά στοιχεία. Το μαρμάρινο τζάκι κλέβει την παράσταση, αφού η Χριστιάνα το έχει επιπλέον μετατρέψει σε stand για την τηλεόραση. Χρυσές λεπτομέρειες υπάρχουν διάχυτες στον χώρο.

Πάνω στη φωτογραφία, έβαλε και ένα emoji με καρδούλες για να δείξει την αγάπη της για τον χώρο του σπιτιού της.

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου μας δείχνει το νέο της τατουάζ

Από τη νομική στην τέχνη

Η Χριστιάνα Μπέτα, παρά το ότι έβλεπε τη δημοσιότητα της μαμάς της και ζούσε μέσα στη showbiz, από μικρή είχε επιλέξει διαφορετικά επαγγέλματα. Η νομική ήταν αυτή που αρχικά κέρδισε την καρδιά της και, μάλιστα, το 2020 πήρε το πτυχίο της από το City Law School.

https://www.instagram.com/p/B81vHnZlHSd

Στην πορεία, ωστόσο, η Μπέτα αποφάσισε ότι δε θέλει να αγορεύει σε δικαστικές αίθουσες αλλά να αφήνει τη φαντασία της να οδηγεί το ταλέντο της με χρώματα και πινέλα. Τα δημιουργήματά της φτάνουν πολύ συχνά στα social media και το κοινό της στο Instagram εκθειάζει τόσο αυτά όσο και την ίδια για τη θετική της ενέργεια.

https://www.instagram.com/p/ChrNme-o7rP
https://www.instagram.com/p/ChPFfbzoZOV
https://www.instagram.com/p/CgrS5CuoiNe