Kendall Jenner-Devin Booker: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επανασύνδεσή τους

Kendall Jenner-Devin Booker: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την επανασύνδεσή τους

Μετά από έναν σύντομο χωρισμό, η Kendall Jenner και ο Devin Booker είναι ξανά μαζί κι ερωτευμένοι.

Ο χωρισμός της Kendall Jenner και του Devin Booker τον περασμένο Ιούνιο δεν ήταν τίποτα παρά ένας μικρός τσακωμός. Το ζευγάρι φαίνεται να ξεπέρασε τα σύννεφα στη σχέση του και είναι ξανά μαζί, πιο ερωτευμένο από ποτέ. Απόδειξη;

Η πρόσφατη βραδινή έξοδος του supermodel και του άσου του NBA για φαγητό στο Δυτικό Hollywood. Το όμορφο ζευγάρι έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την επανασύνδεση και – όπως θα δεις στις φωτογραφίες- δεν θέλησε λεπτό να κρύψει ότι είναι μαζί. Χωρίς, όμως, να προκαλεί.

Δικαίωση για την Kendall Jenner - Τι συνέβη με τον άνθρωπο που εισέβαλε στο σπίτι της

Η έξοδος της Kendall Jenner και του Devin Booker

Το Σάββατο (27/8) η Kendall Jenner και το αγόρι της, Devin Booker, απόλαυσαν το δείπνο τους στο εστιατόριο Catch Steak στο δυτικό Hollywood πραγματοποιώντας έτσι την πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την επανασύνδεση. Το ζευγάρι είχε ντυθεί σε casual στυλ και περπατούσε χαλαρό όσο οι παπαράτσι προσπαθούσαν να πιάσουν έστω κι ένα κλικ.

https://www.instagram.com/p/Chy_IuNhOg_

Το supermodel, φορώντας μαύρο crop top, που αποκάλυπτε τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της, και δερμάτινο παντελόνι, και ο παίκτης του NBA, με jean και sweater, ήταν πιο ταιριαστοί από ποτέ.

Ο σύντομος χωρισμός και η επανασύνδεση

Η Kendall Jenner και ο Devin Booker είναι μαζί τα τελευταία 2 χρόνια, όμως τον Ιούνιο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν για λίγο, βέβαια, γιατί το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και… το Instagram τούς πρόδωσε. Ο 25χρονος παίκτης των Phoenix Suns δημοσίευσε μια φωτογραφία του και οι πιο παρατηρητικοί αντιλήφθηκαν πως το τοπίο μοιάζει αρκετά με αυτό στο οποίο πόζαρε η Kendall Jenner δύο εβδομάδες νωρίτερα από την ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CgkAu0-r7zB

Μια γρήγορη ματιά στο καρουζέλ που πόσταρε η Kendall στις 14 Ιουλίου αρκεί για να δεις τον καταρράκτη που θυμίζει πολύ το background της φωτογραφίας του Devin Booker.

https://www.instagram.com/p/CgAlpdnv-PV

To χρονικό της σχέσης τους

Η Kylie Jenner και ο Devin Booker άρχισαν να βγαίνουν το 2020, αλλά η σχέση τους κρατήθηκε κρυφή για αρκετό καιρό. Το ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021, όταν η Kendall Jenner δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία της με τον μπασκετμπολίστα, στην οποία πόζαραν αγκαλιασμένοι.

Τον Ιούνιο του 2021, το ζευγάρι γιόρτασε την 1η του επέτειο με αναρτήσεις στα social media, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της Jenner να τυλίγει τα χέρια της γύρω από τον Booker. Οι δυο τους κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν δίσταζαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις. Φαίνεται τώρα, λοιπόν, ότι αυτός ο έρωτας καλά κρατεί και τα συναισθήματα των δυο τους είναι τόσο έντονα που δεν μπορούν να τους κρατήσουν χώρια.

jenner_booker.jpg