Δικαίωση για την Kendall Jenner - Τι συνέβη με τον άνθρωπο που εισέβαλε στο σπίτι της

Δικαίωση για την Kendall Jenner - Τι συνέβη με τον άνθρωπο που εισέβαλε στο σπίτι της

Η Kendall Jenner στο Vanity Fair Oscar Party 2022

AP

Η νομική οδός ήταν ο μόνος τρόπος να τον απομακρύνει αποτελεσματικά.

Η Kendall Jenner είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη αυτήν τη στιγμή, εξ ου και η ασφάλειά της αποτελεί πρώτη της προτεραιότητα. Ακόμα, όμως, και σε αυτήν την περίπτωση, που η φύλαξη υποτίθεται πως ήταν σε επαγρύπνηση για το οτιδήποτε, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τον Arnold Oscar Babcock από το εισβάλει στην ιδιοκτησία της πριν από επτά μήνες.

Η 26χρονη κόρη της Kris Jenner είχε ανησυχήσει πολύ τότε -και λογικό, εδώ που τα λέμε-, γι’ αυτό και αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2022 να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Η Kendall Jenner δικαιώθηκε απέναντι στον εισβολέα

Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το E!News, το δικαστήριο ενέκρινε τα περιοριστικά μέτρα που ζήτησε η Kendall με τη δικηγόρο της, Kate Mangels, ωστόσο αυτά δε διαρκούν εφ’ όρου ζωής όπως ήθελε το μοντέλο, αλλά για τρία χρόνια.

Εκτός από αυτό, η Kendall έχει προβεί και σε απαραίτητες αλλαγές στο σύστημα της ασφάλειάς της, ώστε να μπορέσει να προστατευτεί καλύτερα στο μέλλον.

«Η Kendall έχει αναβαθμίσει τη φύλαξή της και έχει μία μεγάλη ομάδα στην ιδιοκτησία μαζί της. Νιώθουν όλοι ότι χρειάζονταν μία μεγάλη παρουσία ασφάλειας ανά πάσα στιγμή, σε περίπτωση που κάτι αντίστοιχο συμβεί ξανά. Ήταν πολύ τρομακτικό και ανησυχητικό για όλους τους», είπαν πηγές κοντά στο μοντέλο στο E!News.

Τα παραπάνω είναι πολύ λογικά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι της. Μόλις τον Απρίλιο του 2021, η Kendall έκανε περιοριστικά μέτρα και στον Malik Bowker, ο οποίος συνελήφθη στο Los Angeles την ώρα που προσπαθούσε να εισχωρήσει στο σπίτι του μοντέλου.

H Kendall Jenner δέχεται πίεση για να κάνει παιδί και κατάψυξη ωαρίων